Albérlet kiadásával többet kaszálok mint előtte állásban - mondjak fel? (beszélgetés)
Semmi garancia.
Az éj leple alatt hoznak egy döntést,mert veszélyhelyzet van ( a világon csak itt)
Félek ,nehogy úgy legyen mint a MANYUP-pal.
Bizalomvesztés ezeknek semmit nem jelent.
Garancia?
Semmire nincs mostanában.
Lehet tévedek ,de én úgy értelmeztem ,hogy :
van egy befektetésed és arra jön a hozam ,és abból 28% levonnak (annyival kevesebbet kapsz,de a kockázat a tiéd)
Ez az állampapírokra nem érvényes:oda terelik a népet.
Nagyon leegyszerűsítve így gondolom.
Csak nekem ez kicsit gyanús ( ne legyen igazam)
Értesültem róla,nem szép gondolataim támadtak.
Az utolsó fillérért is lehajolnak,nehogy az emberek jól érezzék magukat, hovatovább biztonságban.
Undorító, felháborító 🤮
Nem is feltételeztem.
Csak arra válaszoltam,hogy mi köze a NAV-nak ahhoz ki miből él.
Pont azon gondolkodtam,miért nem válaszolja meg a felvetéseinket.
Hát akkor ezért....
Éppen tegnap olvastam jogi csoportban ezzel kapcsolatban, hogy ha nincs évente 600 ezer Ft bevallott jövedelmem, akkor nem vehetek pl. kocsit. Ügyvéd hivta fell rá a figyelmet.
Valamilyen formában mind megfigyelés alatt állunk.
én biztos nem modnanék feel, esetlek fektetnék tanulásba, hogy jobb állást krssek.
de az albidijból is kell adózni, kell tartalék, ha nagyobb dolog történik, azt neked kell fizetni, az ingatlan fenntartása, karbantartésa a te dolgod.
meg mi van, ha nem lesz eg darabig bérlőd...
ha a megélhetés triplája folyna be albérletből, én cak akkor mernék átállni arra a lábra teljesen. de akkor már az is ad ugye munkát, mindig van vmi, ha már többet adsz ki.
További ajánlott fórumok:
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Tényleg nem értem hogy miért ilyen marha drágák az albérletek. 😔🤔
- Csótány az albérletben
- A párom kirakta anyámat az albérletünkből
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?