Alakítanál ki komolyabb kapcsolatot egy olyan emberrel, aki elmondta, hogy már kipróbálta a füvet többször is? Nem szív folyamatosan, csak (beszélgetős fórum)
Szerintem unatkozik és bolondítja a népet. Én meg tudom érteni;))
/nem én vagyok!:D/
A dohányzás károsítja a spermiumokat, öregíti a bőrt, szívrohamot, tüdőrákot okozhat stb.
Jóval veszélyesebb a cigaretta, mint a marihuána. A cigibe emberek tízezrei halnak meg évente világszerte. Sosem voltak gondjaim a merevedéssel, abban az időszakban. Olvassatok utána, Canabis Sativa mit jelent. Hasznos növény. Sajnos nagyon félreinformálják az embereket, és egy kalap alá veszik a marihuanát a kemény drogokkal, amik többnyire szintetikus úton vannak előállítva, míg a fű teljesen bio anyag. Rengeteg tudós írt már a fűről könyvet jótékony hatásáról és köztudott, hogy nemi vágy fokozó. Épp ma legalizálták Amerikában Colorado államban, mert sok betegséget lehet vele gyógyítani.
A cigaretta sokkal károsabb, és sokkal nehezebb leszokni róla, mint a fűről.
Vagy még egy lehetőség:
-többen használjátok ezt a nicket.
"Senki sem lesz jobb attól, ha nem próbálja ki a kábítószereket, és senki nem lesz rosszabb attól, ha kipróbálja."
Ez mekkora igazság!!
Sosem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de nagyon egyetértek veled.
A fórumaid kapcsán nem tudom eldönteni, hogy:
- te tényleg unatkozol, és hülyíted a népet
- valamilyen felmérést végzel
- szívsz valamit, ezért változó annyira a hangulatod, és érted meg pl azt a témát is.
De erős a gyanúm, hogy közel nem vagy olyan defektes, mint amilyennek mutatod magad.
Igen.
de ha erősen függő, és valamilyen csoda folytán megkedvelem a személyiségét onnan már nincs menekvés...
Senki sem lesz jobb attól, ha nem próbálja ki a kábítószereket, és senki nem lesz rosszabb attól, ha kipróbálja.
Az az a szuper legális alkohol amúgy is erősebb fizikai és lelki függőséget alakít ki (tulképp mint a kemény drogok).
Bár az én véleményem úgysem mérvadó, mert ha valami megtetszik benne, akkor az se lesz akadály, ha herkázik. (ami baj)
"Semmilyen függőségben szenvedő palit nem tudnék elviselni. Cigi az más, mert én is dohányzom."
Ez így azért elég vicces. Meg álságos.
Szerintem típusa válogatja.
:)
Én a tudásban hiszek-de ehhez nemcsak konkrét tapasztaláson keresztül vezethet út....
Micsoda?
Abban az állapotban kívánja az ember a legjobban. Jó itt én nem olyan fogyasztókról írtam mint Bob Marley, aki napi 20 gramm füvet szívott el, és egész életében csak aludt, meg zenélt.
Az ókori civilizációban is használták már a marihuána füstjét, étvágytalanságra, feszültségoldásra, szexhez, stb.
Kis mértékben drogos a nikotin függő?
A legnehezebben a dohányzásról lehet leszokni. Csak ez attól különbözteti meg a többitől, hogy nincs tudatmódosító hatása. Én a nikotinfüggőséget 1 mércére helyezném a heroin függőséggel. Nagyon sokan csak gyógyszerrel képesek leszokni a cigiről.
További ajánlott fórumok:
- Vak emberrel te kezdenél komoly kapcsolatot?
- Érdemes komoly kapcsolatot tervezni egy ilyen emberrel?
- Létezik olyan, hogy egy kapcsolat csak később válik komolyabbra és a férfi megváltozik?
- Volt már ismert emberrel szerelmi kapcsolatod?
- Első komolyabb kapcsolatom vége?
- Szerintetek mikor ideális komolyabb dolgokról beszélni egy kapcsolatban? (pl. összeköltözés, gyerek...)