Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Miért nem szinkronizál az iCloud fiók? fórum

Miért nem szinkronizál az iCloud fiók? (tudásbázis)

5. Brigileo (válaszként erre: 4. - Michelle.r)
máj. 18. 21:23

Tárhely rendben.

Ha kikapcsolom az icloud-ot, akkor a telefon kiírja, hogy 30gb hiányzik, hogy letöltse a képeket.

Ha nem kapcsolom ki, akkor a már gépre átrakott képeket is látom (12 ezer), de nem foglalja a telefon tárhelyét.

Most már elengedtem, nem tudok vele mit tenni sajnos, szerintem az icloud miatt látom a képeket. Közben lefrissítette a mappákat, amit létrehoztam az egyiken, most látom a másikon is (kb 2 óra kellett neki).

Most már csak azt nem tudom, hogy hogy tudnék azokra a képekre szűrni, ami nincs albumhoz adva még :/

12 ezer képet akarnék szépen albumokba rendezni, de nem tudom mik azok, amiket már beraktam (sok a kutyás kép :D )

Esetleg ezt meg tudnád kérdezni?

Köszönöm!!! :)))

Meg azért írj, mire jutottál a szervízben a saját problémád illetően.

4. michelle.r (válaszként erre: 3. - Brigileo)
máj. 18. 13:20

Tárhelyed oké?

Egyébként most velem is baxakszik. Két iphone egy ipad , egy Macbook és egy IMac van benne, de a jegyzeteim mégsem egységesek. 🙄

Jövő héten viszem a macbookot a szervizbe, majd megkérem nézzenek rá. Ha addig nem oldódik meg, majd mondom, hogy nálam mi okozta. Hátha neked is segít.

máj. 18. 11:05

Az iCloud-fotók bekapcsolása

Ügyeljen rá, hogy mindegyik készüléken ugyanazzal az Apple ID azonosítóval állítsa be az iCloudot és jelentkezzen be a szolgáltatásba.

iPhone, iPad vagy Apple Vision Pro készülékén:

Lépjen a Beállítások > [az Ön neve] menüpontba.

Koppintson az iCloud menüpontra.

Koppintson a Fotók elemre, majd A [készülék] szinkronizálása szöveg melletti kapcsolóra.

Macen

Válassza az Apple menü  > Rendszerbeállítások menüpontot .

Kattintson az Apple ID ikonra.

Az oldalsávon kattintson az iCloud elemre, majd válassza ki a Fotók lehetőséget.

Koppintson A Mac szinkronizálása szöveg melletti kapcsolóra.

Ez mind be van már kapcsolva.

máj. 18. 10:53

Ezt írja a net: A szerkesztések az összes készülékén megjelennek

Ha az iPhone vagy iPad vagy a Mac Fotók appjában szerkeszti a tartalmakat, a fotó automatikusan frissül az összes készülékén, így az Apple TV-n is. Így például ha körbevág vagy feljavít egy fényképet az iPhone-on, a módosítások a Macen lévő könyvtárban is megjelennek. Az eredeti fényképeket és videókat az iCloud tárolja el, ezekhez bármikor visszatérhet, illetve visszaállíthatja a módosításokat.

Na, nekem ez sem valósul meg, ha csinálok valamit a telefonon, nem látszik a fotók mappában macen.

máj. 18. 10:48

Sziasztok,

Olyan problémám lenne, hogy amit létrehozok az iphonon album, nem jelenik meg a mac fotók mappájában és ugyanígy visszafele. Icloud fiók előtt létrehozott albumok szinkronizáltak, de amióta van icloud nem szinkronizál.

Szeretném, hogy amit a mac-en létrehozok album látszódjon a telefonon is, mint album.

Internet nincs segítségemre, nem találtam erre választ.

Tud valaki segíteni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook