Miért nem szinkronizál az iCloud fiók? (tudásbázis)
Tárhely rendben.
Ha kikapcsolom az icloud-ot, akkor a telefon kiírja, hogy 30gb hiányzik, hogy letöltse a képeket.
Ha nem kapcsolom ki, akkor a már gépre átrakott képeket is látom (12 ezer), de nem foglalja a telefon tárhelyét.
Most már elengedtem, nem tudok vele mit tenni sajnos, szerintem az icloud miatt látom a képeket. Közben lefrissítette a mappákat, amit létrehoztam az egyiken, most látom a másikon is (kb 2 óra kellett neki).
Most már csak azt nem tudom, hogy hogy tudnék azokra a képekre szűrni, ami nincs albumhoz adva még :/
12 ezer képet akarnék szépen albumokba rendezni, de nem tudom mik azok, amiket már beraktam (sok a kutyás kép :D )
Esetleg ezt meg tudnád kérdezni?
Köszönöm!!! :)))
Meg azért írj, mire jutottál a szervízben a saját problémád illetően.
Tárhelyed oké?
Egyébként most velem is baxakszik. Két iphone egy ipad , egy Macbook és egy IMac van benne, de a jegyzeteim mégsem egységesek. 🙄
Jövő héten viszem a macbookot a szervizbe, majd megkérem nézzenek rá. Ha addig nem oldódik meg, majd mondom, hogy nálam mi okozta. Hátha neked is segít.
Az iCloud-fotók bekapcsolása
Ügyeljen rá, hogy mindegyik készüléken ugyanazzal az Apple ID azonosítóval állítsa be az iCloudot és jelentkezzen be a szolgáltatásba.
iPhone, iPad vagy Apple Vision Pro készülékén:
Lépjen a Beállítások > [az Ön neve] menüpontba.
Koppintson az iCloud menüpontra.
Koppintson a Fotók elemre, majd A [készülék] szinkronizálása szöveg melletti kapcsolóra.
Macen
Válassza az Apple menü > Rendszerbeállítások menüpontot .
Kattintson az Apple ID ikonra.
Az oldalsávon kattintson az iCloud elemre, majd válassza ki a Fotók lehetőséget.
Koppintson A Mac szinkronizálása szöveg melletti kapcsolóra.
Ez mind be van már kapcsolva.
Ezt írja a net: A szerkesztések az összes készülékén megjelennek
Ha az iPhone vagy iPad vagy a Mac Fotók appjában szerkeszti a tartalmakat, a fotó automatikusan frissül az összes készülékén, így az Apple TV-n is. Így például ha körbevág vagy feljavít egy fényképet az iPhone-on, a módosítások a Macen lévő könyvtárban is megjelennek. Az eredeti fényképeket és videókat az iCloud tárolja el, ezekhez bármikor visszatérhet, illetve visszaállíthatja a módosításokat.
Na, nekem ez sem valósul meg, ha csinálok valamit a telefonon, nem látszik a fotók mappában macen.
Sziasztok,
Olyan problémám lenne, hogy amit létrehozok az iphonon album, nem jelenik meg a mac fotók mappájában és ugyanígy visszafele. Icloud fiók előtt létrehozott albumok szinkronizáltak, de amióta van icloud nem szinkronizál.
Szeretném, hogy amit a mac-en létrehozok album látszódjon a telefonon is, mint album.
Internet nincs segítségemre, nem találtam erre választ.
Tud valaki segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy az Alkonyat-Hajnalhasadás feliratosan kerül a moziba?Tényleg nem lesz szinkronizálva?Valaki tud valami pontosat?
- Samsung Galaxy Minit hogyan lehet szinkronizálni a számítógépemmel?
- Mit jelent az, hogy egy telefon nem szinkronizálható számítógéppel?
- A telefonom újra lett telepítve, szinkronizálva is lett, de mégsem adja ki a névjegyzékem miért?
- Mobilom a play játékokat miért szinkronizálja már több mint kilencven órán keresztül?
- Nem tudtok olyan naptár progit, amit ki lehet tenni az asztalra is, és szinkronizálható a google naptárral?