Akinek van a lábfején tetoválás, annak mennyire fájt mikor csinálják? (tudásbázis)
Nálam a bokacsontot nem éri,de ahogy arra felé közelitet már kellemetlen volt azért.Nekem a lábujjak felé dagadt be meg véraláfutásos volt körülötte.
Másnap jobban fájt,olyan volt mintha egy autó átment volna a lábamon.
Nagyon fáj. Még a lábfej talán nem annyira de abokacsont, na az fincsi. Sehol nem fjt még ennyire, és nem is dagadt be annyira mint ott. Plusz annyira vékony ott a ből, hogy a csontot is éri a tű, szóval nagyon karcos a dolog.
Én még be is lázasodtam tőle, pedig az egész hátam tele van meg a bal karom válltól könyékig.
Nekem annyira fájt, hogy félbe kelett szakítani a műveletet!:)))
Tényleg. Sírtam.
A bokacsont is fáj, de annyira nem.
Köszi.
Pedig ami a képen van, az csak a fele annak, ami elkészült. :)
Szia!Jol néz ki a tiéd is!Én a láb fejemre szeretném és csak valami kisebbet.
Ha a szülést kibirja az ember akkor ezt is ki lehet biztos:)
Szerintem fáj. Meg a bokacsontnál is.
Nekem máshol nem fájt.
Nekem másnap fájt.Fájt az egész lábfejem a bokám.Mintha előző nap rugdosták volna:D
Kibírható;)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?
- Zsibbad a jobb kezem kisujja. Volt valakinek hasonló? Mit csináljak?Segítsetek!
- Van valakinek a lábfején ill. bokáján (oldalt a forgónál) tetoválása? Ha igen mennyire fájt? :) Thx!
- Kisfiamnak már két éjszaka vérzett az orra. Szerintetek mitől lehet? Volt már valakinek ilyen? Mit csináljak?
- Beszorult egy CD a laptopomba. Van valakinek ötlete mit csináljak?