Akinek programcsászárja volt vagy lesz, segítene nekem? (tudásbázis kérdés)
A lányom programozott császárral szülte a kisebbik unokámat. 38. vagy 39. hétre, már nem tudom. Szerintem nagyon jó dolog. Reggel 8-ra bement, 9 után telefonált, hogy Öcsike megszületett, jól vannak:)
Ne izgulj, rendben lesz minden:)
Nalunk mindketto mellso fali volt, de ha profi az orvosod, nem jelenthet problemat.
Csak sok remseggel talalkozik az ember (nehez elkerulni, hgy ne utkozz ilyenekbe) de el kell engedni.
Boldog babavarast!
Nem aggodok a sulya miatt:) en 37.hetre jottem annyival es jol vagyok.
Inkabb az h mellsofalival vajon veszelyes e tenyleg a császár☺
Szoktam mondani neki h mit kene meg legyen ugyes stb:)
Nem biztos,h picike.Az uh egyáltalán enm mérvadó.Nagyon sok olyan esetet láttam ahol azt hajtogatták pici a baba és egy átlag súllyal született.
Sokat voltam kórházban láttam 1-2 dolgot.Volt olyan lány akit az uh-ból vittek császárra és mire felértek vele átfordúlt a baba.Szóval sokmindenre képesek ezek a csöppségek.Én megbeszéltem vele minden este, h bent kell maradni és jól viselkedni.Próbáld ki,mondd el neki, mi lenne jó mindkettőtöknek!
A fiúnk harántban fekszik, es nagyon picike.2200gramm.:)
Szval van esely h beforuljon ahova kell!!
Koszonom szepen lanyok.
Persze nagyon jo orvosnak tartom az enyemet es odafigyel. De megis annyira felek h baj tortenik.:):/
Annak orulok mondjuk h igy majdnem vegig bent hagyjak.:)
Nekem mindketto kisfiam igy szuletett, ilyesmi ertekkel es makk egeszsegesek -hala Istennek.
39 +1-nel es az a jo,minel tovabb marad a pocakban.
Minden okes lesz, neizgulj! :)
Szia!
Próbáld meg elengedni, amiket összeolvastál és megnyugodni.
Van orvosod? Megbízol benne?
Ma vagyok 35+6 hetes,39+1 hetesen lesz a programcsászár ha csak addig be nem indul. De az veszélyes lenne ,mert harántban fekszik a pici. Viszont 2100as méhszájértékem van.(tegnapi vizsgálat alapján)
Nagy az eselye h beindul elobb? Nagyon nem szeretném, de nemtudom mennyire nem jó ez a 2100as érték.
A kérdésem az tehát,h nem előbbre szokás ezt kiírni? Másokat 38+ nál szoktak muteni, nem??:O
Másik kérdésem, mennyire veszélyes a császár a mellsőfali lepénnyel? Egyszer valaki említette h belevághatnak és az nagyon veszélyes.
További ajánlott fórumok:
- Akinek porckopás van a térdében tudna nekem tanácsot adni?
- Van olyan ismerősöd akinek cilinderes szemüveg kell?Tudtok ebben segiteni nekem?
- Volt már valakinek az álla alatt nyirokcsomója bedurranva? Mitől volt az? Mert nekem most nagyon fáj!
- Van akinek home office jutott az életben, nekem nem....
- Cserháti Zsuzsa-Édes kisfiam...valaki, akinek megvan, át tudná nekem küldeni?
- Nehéz olyan barátot találni, akinek ugyanazok az elvei, erkölcsi normái és életszemlélete, mint nekem?