Akinek nagy az orra, az jobban érzi az illatokat is? (tudásbázis)
Ki fogom próbálni.
Megnövesztem a zorrom, mint Pinocchio, majd jól elmesélem a tapasztalt szagélményt!!!
én még ilyen hülyeséget életemben nem hallottam...
de ha ez megnyugtat:a válasz nem és ebben 100 százalékig biztos lehetsz,nekem 10 éve volt orrrkissebbítő műtétem,és most,normál méretű orral sem érzem kevésbé a szagokat,mint akkor ,illetve nagyobb orral sem éreztem intenzívebben.
kicsi és pisze orrom van, de sokan mondják rá azt hogy malac orr"
Elmennék veled szarvasgombászni :)
Ezt most többféleképpen is lehet értelmezni. 😅
A 2 m 20 centist egyben kell érteni?
220 a magassága, vagy 2m magas és 20 centis az... Orra. :)
Én a kereső szavakon is nevetek, nem csak a kérdésen, bocs. :)
Orr, nózi, fitos, illat.
Egy pillanatra megörültem, mert azt hittem, hogy régi hoxás tagunk tért vissza a szokásos vicces topikjaival.
De őt sajna nem látom mostanában.
Mindegy, azért köszi a nevetést! :)
Ja. A magasak meg magaslati levegőt szívnak.
25 éves nő létedre éleslátású vagy.
Akinek lapát keze van, az nagyobb pofont tud adni.
Ez mondjuk tuti így van. :)
Mivel nincs összehasonlítási alap, szerinted honnét tudnák egyes emberek, hogy jobb, avagy rosszabb a szaglásuk, mint kicsi, vagy nagy orral rendelkező társaiknak.
Menj a plasztikás oldalra, kérdezz rá, aki kisebbre szabatta, kavésbé jó lett-e a szaglása?
Ez igaz!
És a magas, kövér emberek sokkal jobban fáznak.
További ajánlott fórumok:
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Miért gondolja sok nő/férfi, hogy milyen szuper, ha valakinek nagy a melle?
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Mellműtétem lesz és nagyon félek. Van, akinek már volt? Mire számítsak?
- Megfáztam. Nem érzek illatokat, ízeket. Nagyon zavar. Nem tud valaki valamit ajánlani?
- Létezik, hogy valakinek jobban nő a szőre szülés után?és ez meddig tart?