Akinek még most is 0ft a reálhozama a számlaegyenleg szerint, akkor az már annyi is marad? (tudásbázis kérdés)
Így van! Azt mondta a csajszi, hogy az Otp a válság alatt elbukta a hozamot, ezért nem kapunk semmit!! De könyörgöm!! Nem csak az otp-t érintette a válság!!
Ja, és a röhej, a férjem az ing-től, 70 ezer hozamra, kap 7900 ft, én a közel 1 millióra semmit!! Vicc!!!
Nah az akkor jó!! Most már hivatalosan is le vagyok törve!! Köszi,hogy írtál,akkor én már fel sem hívom őket,ugyanezt akartam volna kérdezni!!
Egye meg a fene őket!!Elveszik azt ami a miénk!!
Egy cipőben járunk!!! Már itt dühöngök néhány napja!! 2003 óta voltam otp-s, 2009-ben mentem át az Aegonhoz. Egy fityinget sem kapok!!
Felhívtam őket pénteken, és ami a honlapon a kalkulátor által kiírt összeg, azt kapja az illető, tehát én 0 ft-ot!!!
Húha..
Én ezért nem is néztem meg...
Mert van ismerősöm akinek majd a fele összegre számolták ujra. :(
Azt sem tudom hol,és hogyan kell megnézni..
Aegonos tag voltam, 2éve léptem át az OTP-től.
Volt mikor írt összeget,pár ezer ft-t,de már
az is eltűnt!Lehet h még csak nem írták ki,vagy ez már a végeredmény??Köszi
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Gyermeket szeretnék...de mire? Akinek nincs munkája az mire is tudna vállalni egy kisbabát? Szerinted?
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Ismertek olyan nőt, akinek nincsenek barátnői? Mi az oka szerintetek?