Akinek "csapták a szelet" ezen az oldalon annak itt a helye!:) (beszélgetés)
Inkább én. Azt hiszem, félrevezettelek, azt írtam hogy szabad vagyok, meg nincs már szükségem senkire. Ami voltaképpen igaz, de van azért egy olyan bejárogatós partnerem.
Nem jelent a számomra érzelmi köteléket, inkább kedves, baráti az emberi viszonyunk. De belefér ez-az. :-)
Nem panaszkodik. Bánatoskodik. De azért építgeti a lelkét újra, nagyon ügyes.
Az meg, hogy ad egy-két ötletet, az itthoni kapcsolatomnak is hasznára válik. Nehogymán kiüresedjék... :-)
A nők olyanok, mint a jó bor, az idő csak tökéletesíti őket. Mondják ezt sokan.
"Szerintem ez hülyeség. A bor minősége csak egy dolog. Ha nem biztosítjuk pince megfelelő hőmérsékletét, a bort nem tároljuk megfelelően, nem vigyázunk rá, nem bírja majd az idő múlását. Hiába jó bor alapvetően, tönkremegy. " - mondja ezt a példaképem :)
Nagyfokú altruizmusról teszel tanúbizonyságot, ha már eddig is kitartottál panaszkodó leveleződ mellett, emelem kalapom!
Én ezt így nem ... :D
Kortalan vagyok, az igaz, de nem bízom a vonzerőmben. Mégiscsak hatvan leszek mindjárt. Ha nem vigyázok.
Az én levelezőm tele van szerelmi bánattal, és az utolsó kapcsolata nagyon telve volt erotikával. Persze azon is kesereg, hogy ezt elvesztette, de ahogy leírta, mik folytak közöttük, máris a téma kellős közepén voltunk. :-)
Jaj, nem, nem "lett", hanem végig baráti volt, ami a találkozáskor megszilárdult.
Nem mondom, hogy egy ferfi-nő levelezést nem illeti néha pici férfi-nő téma is, de férfiak és nők is vagyunk:) Ám ha nem ezen van a hangsúly, akkor nem is fullad ki a kapcsolat rövid idő múlva.
Az ember társas lény és szeret hozzá illővel beszélgetni. Nincs ezzel gond.
Mi nők pedig kortalanok vagyunk. Szerintem :)
A férjed nem, de meglepően sokan igen. Még kitartóak is, szeretnek levelezni. Kellemesen érintett, hogy nemcsak én vagyok ilyen.
Barátság lett a privizős kapcsolatból? Egy olyanom is alakul, de nehéz lesz találkozni vele, eléggé behatárolt a mozgáslehetősége. Nem azért, mert nős. Anyagiak, meg gyenge egészség.
De majd összejön az valamikor személyesen is.
a másik viszont... azzal nem épp baráti jelleg felé hangolódtunk. Szabad vagyok, nincs is ezzel gond, de nincs szükségem már senkire. Ami kell nekem még, az megvan nekem itthon, háznál... Meg az önbizalmam sem a régi. Eljárt felettem az idő.
Nem. Az egy jó barátom.
A férjem nem foglalkozik ilyen helyekkel.
Én se vettem komolyan. Hamar átment a dolog heveny privizésbe, az viszont erősen hangulatfeldobó volt. Most is az. :-)
tök őszinte, nagyon aranyos, hihetetlen, milyen érzelmes, érzékeny lelkivilágú pasikra lehet itt lelni. Mellesleg roppant intelligens.
Akikkel beszéltem, egytől-egyik kalandozásként fogták fel a dolgot. Ha nem állt meg egyik tag, akkor seperc alatt átlovaltak másikra, több vasat tartva a tűzben.
Lehet flörtölni, csak komolyan venni nem érdemes.
További ajánlott fórumok:
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Milyen oldalon jártál, mielőtt idejöttél a Hoxára?
- Szerintetek mi lehet az oka, hogy minden kaja rögtön szelet csinál? Van valakinek ilyen problémája?
- A bal oldalon tapadó méhlepényem fedi a méhszájat. Milyen következményekkel járhat? Van-e valakinek tapasztalata ezen a téren?