Akiknek Shi-Tzu kutyusuk van, vagy szeretne, és tud a fajtáról mesélni! (beszélgetés)
Szia.
Én 25ezerért vettem őket törzskönyv nélkül..
1év különbséggel..
csatlakozhatok a beszélgetésbe?
én is most szeretnék venni egy shi-tzu kislányt
tenyésztőnél kb mennyi ft-ba kerül???
[link] én ezt a tenyésztőt néztem ki szimpi
herengtimeate mikor szeretnél venni shi-tzut?
Szia.
Nekem kettő van,de nincs papírjuk,csak az oltási könyv..ahhoz,hogy szeressem őket,és családtagok legyenek,nem kell papír..
Sziasztok remélem sokan fognak ide "írkálni"
a shi-tzukkal kapcsolatos témák tapasztalatok stb...
remélem jó lesz ez a fórumtéma
várok mindenkit akinek van / volt/ lesz shi-tzuja ^^
Szia!
Hogy van a kutyusod??Benézek a naplódba:)
Tegnap azt próbáltuk,nem kellett neki.
Ma a férjem hozott neki sajtos pulyka párizsit,abból evett,de csak kézből,és pár falat után a szőnyegre tette,és elvonult.
Most nem kapja majd már a fájdalomcsillapítót talán holnaptól többet eszik.
Igen,iszik,A pocija meg olyanokat korog,odamegy a tálhoz,belenéz,rám néz,mintha azt kérdezné még mindig csak ez van?És továbbmegy:)
Most egy bő 10percet sétáltunk,kivittem az utcára,nem itt bent a kertben hagytam,és okosan jött velem végig,boldogan csóválta a farkát:)
Most ahogy hallom már az ágyon van:)
Köszönjük:)
Egyenlőre alszik amikor csak lehet..
De ez a gyógyszerektől van azt mondta az állatdoki..
Viszont mikor mondom neki,hogy menjünk ki sétálni akkor eleven lesz,ennek örülök:)
4,5 éves.
Sajnos most nem eszik.Gyakorlatilag a műtét óta bár falat kenőmájast és sajtos párizsit evett csak.
Ha ma este sem eszik rendesen akkor holnap infúzió:(
Láttam az adatlapodon,hogy óbudai vagy:)
Én 26 évig Békásmegyeren laktam,ott nőttem fel:)
Már sokkal jobban van.
Egyenlőre össze van varrva a szeme,hogy ne essen vissza ki.
Fél óránként jegelni kell neki,és hagytak egy rést,ahová szemkenőcsöt kell benyomni.
Már látni nem fog vele,és kifelé fog állni az a szeme:(
De jól tűri,hogy szegényt szadizom.
Kap még gyógyszereket is.
Múlt éjjel elaludtam mellette a földön..
Nagyon megviselt,bár egy hangot nem adott ki,a férjem vette észre mikor hazaszaladt valamiért,hogy valami nem stimmel.
Ők lent vannak a lépcsőházban,ezért nem vettem észre,hogy baj van.
Most még bágyadt és nem akar enni:(
Megnéztem a kutyusodat a képen:(Hát nagyon szörnyű látvány,képzelem téged is mennyire megviselhetett ez az egész:(
Hogy van most??Bocsi,ha leírtad a naplódban,de még olvasni nem volt időm...
Szia.
Az összes "gülü szemü" fajtánál előfordulhat:(
A palotapincsinél,a franciabuldognál stb..
Érdekes,hogy morgós a szomszédod kutyája,én akiket ismerek,kedves emberszerető kutyusok,az enyémek is imádják ha jön valaki,és mehetnek simit kunyerálni:)
Szia!
Nekem havaneseim vannak,de a felettem lakónak Shi-Tzuja van,szintén kislány.Ő elég magának való kutyus,nem szereti se a gyerekeket,se a többi kutyát,mindenkire odamorog:(De nagyon kis szófogadó és amennyire tudom eddig beteg sem volt soha.Majd beszélek a gazdájával,ha éppen együtt vagyunk lent a sétaltatásnál.
Amúgy én eddig ezt a szemkiugrást a Mopszoknál tudtam,hogy előfordulhat.
Sziasztok.
Nekem lassan 5éve van meg az egyik és 4 éve a másik Shi-Tzu lánykám.
Tegnap jött ki az egyik fajta "betegség" rajta:(
Kiugrott a szeme.
Szerencsére meg tudták menteni,de akinek ilyen kutyusa van,vagy hasonló azt várom ide,osszuk meg egymással a fajta jellegzetességeit,ne érjen meglepetés,hátha vannak megelőzhető dolgok,amiket meg tudunk gátolni,mielőtt baj történne.
De ha csak mesélni szeretnétek róluk azt is szívesen várom,hisz imádnivaló kis szőrcsomók:)
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Babát szeretnénk 2010-re
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Megfigyeltétek, hogy mennyire szeretnek belerúgni az olyan emberekbe, akiknek kicsit rosszul megy dolguk, esetleg lehangoltak, negatívabbak?
- Olyan szülőkkel szeretnék " beszélgetni", akiknek a gyereke leérettségizett, és most munkanélkülin van.