Akik szeretnek jóízűen, finomakat enni! Gasztro nyalánkságok! (beszélgetés)
Szerintem ez így pont jó:
Itt lesznek elsősorban a "gasztro-nyalánkságok", ami fórumra te utaltál, ott pedig "a hóvégi spórolás"-kényszere szülte, de laktató, tápláló kaják. Tökéletes elkülönítése a dolgoknak!! :)))
Nyugi, semmi gond!
Más témában is van több fórum is indítva.
A hóvégi spórolás stb. valóban sokan írják-írjuk oda a recepteket, bár azon a fórumon elég sok más téma is előkerül, a receptek döntő többsége elveszik a sok téma-csevegés között.
(Egyébként is sokan vannak, akik napközben dolgoznak, tehát még nem is olvasták a kiírást, majd előkerülnek este, akik pedig éjfélig itt vannak, ők még alszanak!) :))))
Ha van kedved , de főleg időd ! kukkants ide , itt van a hoxán : Hónap végi spórolás : nagyanyáink és saját ötleteink
a másik szintén itt : Főzőcske klub Receptek, ötletek tippek , fortélyok .
Klassz dolgokat találhatsz .
Sziasztok! Keresgéltem ilyen jellegű témákat, de nem nagyon futottam beléjük, így talán bocsánatos bűn, hogy új témát hozok létre. :)
Nagyon szeretek sütni-főzni, sürögni a konyhában, izgalmas recepteket kipróbálni, és az, hogy házi süti vagy torta van az asztalon, az is szinte mindennapos nálunk. Egy kis eszmefuttatás veletek, ha hasonló beállítottságúak vagytok. Mik a kedvencek, a bevált receptek, amiket jobb elkerülni, és minden más ami belefér egy megszállottan sütő-főző életébe. Gyertek! :)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- 100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek!
- Fiatalon szeretnék anya lenni.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni