Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Akik pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s tanfolyamot végeztek fórum

Akik pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s tanfolyamot végeztek (beszélgetés)

1 2
58. Nyonyimonyi (válaszként erre: 57. - Nyonyimonyi)
dec. 12. 20:34
Az email címem kamenaranett@gmail.com
dec. 12. 20:33

Sziasztok!

Nem tudom, hogy mennyire aktív még ez a fórum.

Tudtok esetleg segíteni? Én most végzem el a képzést, és nekem is írnom kellene egy esettanulmányt uniós pályázat alapján. Valaki tud küldeni kész esettanulmányt? :)

2021. szept. 10. 16:09

Akinek segítségre van szüksége az esettanulmányával kapcsolatban keressen engem a következő e-mail címen: fodormartin0604@gmail.com

Gyorsan dolgozom és az eddig megírt esettanulmányomat 5-ösre, illetve 4-esre értékelték.

55. Rea4
2021. máj. 31. 11:01

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni az esettanulmányba, OKJ Pénzügyi képzéshez, a Marcali Helyi Foglalkoztatási Paktum nincs véletlenül valakinek meg?

SWOT elemzés? indikátorok?

elérhetőségem: csumba.mamba@gmail.com

2021. ápr. 1. 16:56

Sziasztok!

Pénzügyi számviteli ügyintéző OKJ képzésre járok, melyre nekem is kötelező az esettanulmány.

Valaki tudna nekem küldeni még nem lezárt pályázatról esettanulmányt? patkobogi95@gmail.com

Köszönöm szépen!

2021. márc. 19. 16:36

Sziasztok!

Pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s képzésre járok. Kötelező esettanulmány elkészítésében szeretnék segítséget kérni. Én turisztikai célú fejlesztésű projektet választottam esetleg valaki tudnak nekem hasonló kész esettanulmányt küldeni?

Email: nagy.anna99@citromail.hu

Előre is nagyon szépen köszönöm!

2021. márc. 14. 21:00

Akinek segítségre van szüksége az esettanulmányával kapcsolatban keressen engem a következő e-mail címen: fodormartin0604@gmail.com

Gyorsan dolgozom és az eddig megírt esettanulmányomat 5-ösre értékelték.

2021. márc. 5. 18:28
esetleg ha valakinek van elfekvőben esettanulmánya, amit nem fél megosztani: lazarm88@gmail.com
50. bianbian (válaszként erre: 47. - Pázizita)
2021. márc. 5. 15:15

Szia!

Én írtam már több ilyen esettanulmányt, segítek szívesen, írj ha még aktuális :)

2021. febr. 16. 09:06

Sziasztok !

Ha bárkinek van esetleg egy elfekvőben lévő esettanulmánya vagy szabad ideje kérem jelezze mert elég nagy bajban vagyok.

Előre is köszönöm a segítséget!

email címem : kelemen.julianna19@gmail.com

2021. febr. 15. 13:29
Sziasztok! Valaki nekem is tudna küldeni esttanulmányt? nagyon szépen köszönöm! horvathtiborne994@gmail.com
2021. febr. 12. 09:10

Sziasztok,

Az esélytelenek nyugalmával írok nektek :-)

Látom többeknek is szüksége lenne projekt esettanulmányra...

Ebben szeretném én is a segítségeteket kérni.

Amennyiben lenne köztetek olyan,aki a segítségemre tudna ebben lenni, nagyon megköszönném neki. Természetesen nem ingyen várom el senkitől a segítségnyújtást :-)

Kérlek amennyiben úgy gondolod,hogy érdemes lehetek rá, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot.

zita.pazmandi@gmail.com

Nagyon-nagyon köszönöm előre is, Kedves Bárki/Valaki :-)

2021. febr. 5. 07:53

Sziasztok!

Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamra járok.

Projekt esettanulmányt kellene írnom.Szeretném megkérdezni,hogy tudna-e valaki segíteni abban,hogy küldene egy megírt esettanulmányt. Nagyon megköszönném.

45. Adrii08 (válaszként erre: 36. - Bianbian)
2021. jan. 24. 19:46

Szia! Nekem is tudnál segíteni? Pénzügyi és számviteli ügyintéző hallgató vagyok!

email cím: adriennhancsicsak18@gmail.com

2020. nov. 21. 17:16

Sziasztok!

Pénzügy szzámviiteli OKJ képzésre járok, esetleg valaki tud projektet küldeni?

szabozsuzsi07@gmail.com

Köszi

2020. nov. 15. 12:37

Sziasztok!

Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamra járok.

Projekt esettanulmányt kell írnom.

Esetleg valaki tudna segíteni?

Köszönöm szépen

42. sodszi
2020. szept. 8. 19:35
Sziasztok! Pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s tanfolyamon vagyok tanuló. Kötelező projekt esettanulmány elkészítésében szeretnék segítséget kérni. Esetleg valaki tudna nekem kész esettanulmányt küldeni?
2020. júl. 23. 11:14

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni, nekem is most kell elkezdeni az esettanulmányt, de nem igazán tudom! Sok segítséget az iskolába se kaptunk!

Köszönöm ha valaki segít!:)

2020. júl. 8. 18:57

Sziasztok!

Most tartok én is ott hogy hónap végéig le kell adnom a témaválasztót. Valaki esetleg van még aki tudna segíteni?

Köszönöm szépen!

Merci

39. kata0218 (válaszként erre: 35. - Szilvike75)
2020. máj. 12. 15:37

Szia.

Esetleg sikerült megcsinalni?

Nekem most kellene , de valamiért nem jön össze.

Ha megtennéd hogy írsz megköszönöm

Kadar.kata87@gmail.com

38. kata0218 (válaszként erre: 36. - Bianbian)
2020. máj. 12. 15:30

Szia.

Nekem is tudnál segíteni?

Kadar.kata87@gmail.com

37. Patricia90 (válaszként erre: 36. - Bianbian)
2020. ápr. 26. 20:48
Szia tudnal nekem is segiteni?
36. bianbian (válaszként erre: 35. - Szilvike75)
2020. febr. 28. 19:41

Szia!

Én írtam már több ilyen esettanulmányt, segítek szívesen, írj :)

2020. jan. 13. 08:56

Sziasztok!

Pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s tanfolyamon vagyok hallgató. Kötelező projekt esettanulmány elkészítésében szeretnék segítséget kérni. Esetleg valaki tudna nekem kész esettanulmányt, és annak adatlapját elküldeni az email címemre? Email: palyaster@gmail.com

Előre is nagyon szépen köszönöm!

2019. okt. 6. 14:33
Sziasztok, Érdekelne, hogy aki végül belevágott milyen lehetőségeket talált a munkaerőpiacon.... :)
2017. dec. 5. 12:43

Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamhoz kötelező ESETTANULMÁNY (projekt) elkészítésében valaki segítene?

Akár mintákkal, tanácsokkal, kész projektekkel.

Email címem: vitezagi@freemail.hu

32. c114183a1c (válaszként erre: 15. - Nestea32)
2014. márc. 20. 09:59

Én fordítva végeztem el. Először a mérlegképest (ANNAK TÉNYLEG VAN ÉRTELME), majd utána mentem a KRF-re és ott diplomáztam közgazdászként. Így sokkal egyszerűbb volt. :)

A mérlegképes valóban nem egyszerű, valaki írta talán, hogy könnyű. :D :D :D Hát nem az! Azt azért hozzátenném, hogy én gimnáziumban végeztem.

31. 3f3949edc4 (válaszként erre: 29. - Verebtunde)
2014. márc. 20. 09:27

Nos...

"Könyvelő iskola" és "könyvelő iskola" között is vannak különbségek!

számvitel: vagy megtanulsz 3 számlaosztály mélységig fejben könyvelni (különös tekintettel a rendhagyó gazdasági eseményekre - azt nagyon szeretik bedobni), vagy puskával sem fogsz átmenni pl. a szigorlaton (mert nem lesz rá időd, hogy kipuskázz egy 2-esnyit). De könnyen előfordulhat, hogy már a "pénzügyi-számvitel" vizsgán sem. Az sztv-t jobb, ha bemagolod ugyanebből az elgondolásból.

szórótárgyak (ami hirtelen az eszembe jut): gazd.matekok, váll.gazd, elemzés- ellenőrzés, számvitelek (az alapjai-tól a vezetői-ig)... stb.

A pszf titka, hogy "seggelni kell" (+ puskázni :P), de csak puskával nem fogod tudni megcsinálni.

szint? Lassan egy évtizede vizsgáztam és még ma is tudok komplett gazdasági eseményeket 3 számlaosztály mélységig könyvelni :D (úgy, hogy nem számvitel szakon végeztem és nem könyveltem soha).

Ázsió? Régebben nagyobb volt. A bolognai rendszer bevezetése után egyre kevesebbet ér a papír (ahogyan azt látom). Egyesek szerint kifakult a számonkérések nyers éle (anno az én időmben a 3-as átlag már "presztizs" volt), ráadásul van egy rakat szakmaiatlan tölteléktárgy, aminek nincs keresnivalója a tantervben. Tőlem már többször megkérdezték azt, hogy "új rendszerű-e a diploma", vagy még az oldshool papír a pokolból...

Egy OKJ-nél összehasonlíthatatlanul többet ér a pszf, sőt, a magyar gazdasági felsőoktatás diplomájáinak a nagy részénél is. Külföldön egyikkel sem érünk semmit - de az már más kérdés.

Mérlegképes: a számvitel szigorlat és a mérlegképes számviteli szakvizsga ugyanaz (hasonló feladatok és időbeosztás), régen a pszf-en a szigorlathoz még automatikusan hozzáadták a mérlegképes papírt is. Aztán már csak pénzért (a sikeres számvitel szigó után egyetlen felkészítő szeminárium + egy kieg. vizsga után (2*150e HUF-ért) mellékelték volna). Most nem tudom, hogy mi a helyzet.

szerintem... ;)

2014. márc. 20. 07:47

Sziasztok,

Pallas-os, pentás könyveim, és jegyzeteim vannak, akit érdekel írjon, kedvezményesen odaadom. :)

2014. febr. 5. 11:32
Sziasztok! Gondolkozom a pénzügyi-számviteli iskola elvégzésén, viszont nem tudom, milyen szinten válasszam. Főiskola vagy OKJ-s képzés? Nem elhelyezkedni akarok, hanem most is ezt csinálom ésn inkább érdekel. Nehézség illetve megbecsültség szempontjából különbség, vélemény?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook