Akik nem nőtték ki a "rajongást" :) (beszélgetés)
Tinédzserként a Take That-ért rajongtam :)) No meg szinte az összes fiúcsapatért :) Igaz, a TT most is létezik, de nekem már sem kinézetileg, sem zeneileg nem jönnek be.
Aki nagyon tetszik, az most Robert Pattinson, de Peter Facinelli sem rossz ;) Előbbivel kapcsolatban blogot is szerkesztek.
Zenében pedig Gigi D'Agostino, eddig 3-szor volt szerencsém élőben hallgatni.
Hm, az egyetlen finn, akit úgymond "ismerek" és jól is néz ki, az Raikkönen. :D
nem érted. na mindegy :DDD
Álooom. tudoood ;) "khm"
Úgy értem,hogy khmm,na igen,Ők jók:)!
Ő azért már eléggé kis nyomi,de bírom:).Inkább Shemar Moore:).
OMG finn pasik!!:)
Én Jukka Hildent imádom a Dudesons-ból.Nézzetek meg pár képet róla a neten,megéri:D.
Hehe:) Na az tök jó.
Nekem azért kicsit fura volt, hogy a csajszi elment előre, a pasiját meg otthagyta. Két másik pár meg végigsmárolta az egész koncertet. Az is vicces volt :D
Hmmm,ezt nem tartom furcsának,a Mansonon,és is mondtam,h megyek előre,a párom meg:majd meglátjuk,kicsit tartott a koncerttöl,de muszály volt velem jönnie,a 2.sorba,és utána csak hálás volt nekem:-))
Képzeld, amikor mi voltunk, állt mellettünk egy fiatal pár. Az előzenekar alatt együtt álltak mellettünk, és amikor elkezdődött a HIM, a lány mondta a párjának, hogy "Én akkor most előre megyek jó? Majd utána kinn talizunk" Simán szétváltak, a lány előre ment, a pasi meg maradt ott. :D Ez a szerelem :D
Én kimennlék rá Bécsbe,de a párom nem hiszem,szereti,de nem hiszem,h kimenne rá,külföldre.....
Szerintem is a Ville Valo,jól néz ki,jó lenne 1x élőben is látni, a hangja meg.....eszméletlen....
"intellektuálisan szexi" ez de jó:))
Egyébként igen, Árpa Attilában van valami.;)
Nem tudom, Árpa Attila szóba került? Az egyik újság címlapján ma reggel ő volt, hű.:))))Nem olyan intellektuálisan szexi, hanem olyan macsósan. De jó pasi:)
Ez már zaklatás, úgyhogy fejezd be!
Egyébként most jutott eszembe, hogy szerintem Müller Attila is szemrevaló. :)
Mindig csodáltam az olyan embereket, akik képesek végleg letenni a cigit.
óó na ez új. akkor gratu neki :)
Hú, tavaly már nem cigizett mikor voltam. Legalábbis én egy darabot nem láttam nála. Úgy tudom már több mint egy éve nem cigizik.
meg annyi cigi mellett :D
ő ilyen is marad. de mi így szeretjük nem? :D
És azon kevés pasik közé tartozik akik dögösek kisminkelve :D
Lehet, de én azt nem bírnám. Az nagyon durva! :D:D
Egyetértek. De ha te is vegán lennél, akkor te is így néznél ki :)
Szerintem azért kicsit túlzottan is. Nincs bajom a vékony pasikkal, de ő nekem kicsit ijesztő volt. Lóg rajta a gatya, a felső, minden. Nem valami egészséges, de hát ő tudja. A hangja viszont tényleg eszméletlen.:) De amúgy az egész pasi elég szimpi nekem, olyan közvetlennek tűnik meg kedvesnek.
További ajánlott fórumok: