Akik az érdi SZTK-ba járnak terhesgondozásra, tudnának segíteni? (tudásbázis kérdés)
szép délutánt
köszi
pusz
szerintem eltünök mert ébredezik csajszim majd érdeklődöm hogy hogyan döntöttél
élvezd ki a pocaklakózást:)
igen, nekem is lelassul néha, elég durván :)
megtörtént, köszi :)
oké
jajj de lassú az oldal....
jelentkeztem a naplódhoz:)befogadsz?
nekem is ez volt a szempont de lehet az én dokim a kórházban is rendel
de ez a magánrendelő mert a fontos genetikai uh-t ő szerette volna nézni jobb gépen és bementünk Pestre,de mehettünk volna a II.Női klinikára is de nem biztos hogy akkor ő csinálta volna!
Meírtam levélben.
Gratulálok a pocaklakódhoz!:)
értem köszi
még körbejárom a kérdést, aztán döntök, mert bár fizetni horribilis összeget nem szeretnék, természetesen azt szeretném ha normális orvos követné végig a terhességemet.
igen elméletileg...
de én a 22 kerületi sztk-ba jártam ismerős dokihoz sztk alapon... és közölte hogy nem járhatok már oda, csak magánban már, mert hogy a tb nem fizet utánnam, mert nem oda tartozom... :(
köszi :)
jaj de bonyi ez nekem...
és battára csak battai mehet? mert hogy én diósdi vagyok
szerintem is jobb ha van dokid
sztk-ba jártam Battán
terhesgondozáson is a doki van
mondjuk nekem ilyen nem volt ,mert a doki mindig hétfőn rendelt és a terhesgondozása is az nap volt és mindig a rendelésre hívott
Nem bántam mert így mindig megnéztük picúrkámat
Értem köszi :)
és szabad tudni hogy mennyibe került a dokid?
egyenlőre még nem tudok semmit, úgy terveztem, hogy nem fogadok dokit, de kezdek elbizonytalanodni :(
te sztk-ba jártál dokihoz? vagy ott volt magánod?
igen az meg is történt
csak a dokival nem vagyok tisztában, hogy hozzá mikor kéne mennem
9 hetes lesz pénteken
eddig nekem nem volt bajom, most sincs igazán
csak furcsa hogy elmentem hogy nézze meg minden ok-e a babával, kezembe nyomott egy csomó beutalót (labor) közöle hogy menjek a védőnőhöz, meg minden hónapban 1x kedd reggel a terhesgondozásra, de hogy hozzá mikor vissza azt nem....
pedig gondolom azért a 12 hetes előtt nem ártanak megnézni hogy minden ok-e, vagy ez nem így szokás?
nem én szerdán mentem védőnőhöz
bizti hogy ide akarsz menni dokihoz mert én hallottam más érdit aki átment Battára
de elvileg elküld hogy keresd meg a területileg hozzád tartozó védőnőt!
hány hetes kismama vagy?
ó értem köszi :)
neked is keddenként kellett menni?
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Bajcsy kórházban a terhesgondozásról tapasztalatokat tudna nekem írni valaki?
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Akik ismerik Villás Bélát, vagy az Ákádia Spirituális Fényeink egyházat, tudnának nekem segíteni?
- Miskolc megyei kh-ban szokásos terhesgondozás menetében tud valaki segíteni?
- A párom arab, magyarul nem beszél. Akad vki, aki ismer Mo-on bárhol olyan arabokat, akik tudnának Neki segíteni munkavállalással kapcs.?