Miskolc megyei kh-ban szokásos terhesgondozás menetében tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Szia! Korábbi fórumból gondolom, hogy egy az orvosunk. Én azóta 19 hetes vagyok, úgyhogy ha tudok segíteni, szívesen megteszem.
Én a terhesség megállapításakor (5 hetesen), majd 12 és 18 hetesen voltam nála a kórházban UH-n. AFP 16 hetesen van, de oda és az összes többi vérvételre, kötelező belgyógyászati és fogorvosi kivizsgálásra a védőnő küld. Sőt, a leleteket is ő nézi, max ha van valami eltérés, akkor szoktam hívni a dokit. Amúgy az AFP-ről annyit, az enyém kicsit alacsony lett, a 18 hetes UH-n mindent megnézett a doki tüzetesen, majd ő is és a genetikus is azt mondta, ne foglalkozzunk vele, mert SEMMIT nem ér...
Sziasztok!
Nem miskolci vagyok, de a megyeibe járok orvoshoz ( Heves megyében lakom). A terhesgondozás menete és a helyi szokások érdekelnének. Néznek e 12 és 16 hetesen afp-t és a többi laborvizsgálatra kitől kaptok beutalót, orvostól vagy védőnőtől.ma beszéltem az orvossal, nem tudom nem e értettük félre egymást de azt mondta nincs 12 hetes afp és a 16 heteset se nézik mert fölösleges. előző terhességemmel pestre jártam, ott más volt a szokás, az egri kórházet is ismerem, ott megint más. köszi
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Bajcsy kórházban a terhesgondozásról tapasztalatokat tudna nekem írni valaki?
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Akik az érdi SZTK-ba járnak terhesgondozásra, tudnának segíteni?
- A vérképemen a húgsavszint magasabb a szokásosnál. Mit jelenthet ez? Tudna valaki segíteni?
- A laptopom 3x hibásodott meg. Készülék csere, csere jegy kérés menetében tudnátok segíteni?