Akik a Halak csillagjegyben születtek (beszélgetés)
pontosan így van:)
halak vagyok:)
nem naponta, nálam óránként ilyen a helyzet :)))
A leányzóm nyilas,nem igazán könnyű,néha nagyon komoly vitáink vannak.Nem igazán értjük egymást,ettől eltekintve elég jól kijövünk egymással.
Sziasztok halak!
Nem igazán lehet a halakat ki ismerni,egyik énjük erre,a másik arra tart.Egyik nap az egekben,másnap már a pokolban érzik magukat.Ti is így gondoljátok?
az jó :D én szültem egyet :DD a skorpióval egyfolytában harcolok, kíváncsi voltam ők milyenek :)
A párom nyilas!:) Tök jól elvagyunk!
nyilassal ki hogy van uszonyosok? :D
mi van velünk Halakkal? :D
Sziasztok halacskák!Én is ide tartozom,vízöntöcskémmel. Érdekes módon a vízöntők,skorpiók naon szimpik,de vhogy a bikák....
Szia! Nálunk is a férjem is halak volt és én is az vagyok és nagyon-nagyon jó házasságunk volt, a két fiunk közül az egyik szintén hal és egy tündéri gyerek.
Most olvasok visszafelé,és látom a bakokkal nem nagyon jön ki. A fiam bak, és sokat veszekedtek mindig,valami lehet benne.Viszont a barátja szűz jegyű:)
Sziasztok! Nekem a lányom halak! Nem mondhatnám, hogy túl rendszerető,és szorgalmas lenne:(...és nem szereti a strandot,és a vizet,szóval nem tipikus halak!
Én is halak vagyok,a férjem is az volt.Együtt éltünk 32 évig,meghalt 99-ben,de ki ne próbáljátok:)A legrosszabb párosítás.
A halak aszcendensű emberekről azt olvastam, hogy nem tudja hol végződik ő, és hol kezdődik a másik ember-ez jellemző rám is, akad is belőle problémám bőven...
A másik, ami most az eszembe jut, hogy redkívül segítőkész..lelkileg másokkal együttérez..egyedüli kritérium az, hogy mások nyitottak legyenek erre..
Engem most azzal bántottak nagyon meg..hogy tudtomra adták, nincs szükség a segítségemre, illetve ott vannak mások, akik ezt megteszik helyettem.....
Érzékeny vagyok?
..
nekem is szűz a társam...
Én is halak jegyű vagyok:-) febr.28
Sziasztok. Én is dupla halak vagyok és Szeretek ilyen lenni:-))
Ráadásul egy Szűz férfi a társam. Mint a mesében-))
Sziasztok!
A halak aszcendens után kerestem a google-ban, és így találtam rátok.
Én egy dupla halak vagyok...ismertek ilyen embereket, véleményeket, tapasztalatokat is jó néven vennék...
az én igaz barátnőm halak imádom, igaz néha kiborít a variálásaival és a feledékenységével de nem baj én így szeretem
Nálunk mindenki halak jegyű, kivéve a nagyobbik fiamat. Ő ikrek és csak róla mondható el, hogy lusta, rendetlen...
Nekem már (mint izig-vérig halnak) nagyon hiányzik a stradolás, pancsolás... Olyan bosszantó, hogy megint hétvégére romlott el az idő!!! Remélem ez nem így lesz egész nyáron!!!!
Én indítottam a fórumot,de azóta csak olvasni járok ide,de nem szép!Örülök,hogy ennyien vagyunk itt,akik a Halak jegyben születtünk.
Nekem egy Skorpió-pasival van se vele,se nélküle kapcsolatom.De a Rákokkal is jól kijövök,mindig hamar megtaláljuk a közös hangot.
...örök álmodozók...
(vagyis én az vagyok)
Az lehet! Egyszer egy Ikerpasi hazug módon és aljas módszerekkel cserkészett be és azóta is... grrrrrrrrrr!!!! :@ :D Szóval utálom.
Akkor úgy látszik, csak az iker pasikkal van probléma! :-)))
A volt munkatársam ikrek, jól kijöttem vele.
Nekem a legjobb barátnőm Ikrek! :D
Nekem a párom oroszlán.... Néha nehéz vele, annyira keményfejű! És ami az oroszlánokra annyira nem jellemző, sokszor annyira határozatlan... De már 14 éve keserítjük-édesítjük egymás életét! :-) Én az ikrekkel nem tudok mit kezdeni... :-)
További ajánlott fórumok: