Akik 1968-ban születtek! (beszélgetés)
Sziasztok!
68-as vagyok, és imádom:-) Mostanában kezdtem igazán élni:-D
Kecskeméti vagyok, és van két lányom! A nagyobbik a jövőhéten ballag, 18 múlt novemberben. a kisebbik pedig két hete töltötte a 13-at!
Szép napot Nektek!
Én csak szitén magánemberekkel voltam együtt:)de örökre szóló élmény volt számomra!!
-mondjuk fárasztó 1 hét volt
-minden nap forgatás volt
-éjjeli vacsorával spékelve
:)))
Én is...(de én 178 cm vagyok)
Andi ,te kivel is szerepeltél a vacsoracsatában pontosan? Írnál erről nekünk, milyen is volt?/de csak ha akarsz:) /
huuu de szeretnék 68 kg lenni:)
hmm de jó is lenne:)
Voltam már 68-70 is a 160 centimhez, de most 58-59 vagyok....:)
Na, lányok! A kilókkal ti hogyan álltok?????
ja, a férfiaknak még jól is áll...
örülök Neked:)
szép napsütétes napot!!:)
Hát férfiaknál nem baj 1-2 ősz tincs, nektek még jól is áll. Olyan kendermagos ilyenkor egy pasi:))
Nekem is van egy két ősz hajszálam,de még nem feltünő.
A haverom harmincévesen iszonyat ősz,bár neki még jól is áll.
Vagy csak megszoktam?
Én egy kicsit már őszülök, a halántékomnál. De anyum már 30 éves korától kezdett, ő festeti is már azóta... Én is kipróbáltam már minden színt, kivéve a feketét:)
Rövid melírozott. Hál' Istennek még nem őszülök, nem ezért van a csíkosság:) Az természetes színe sötét szőke, ebben világos szőke és vöröses melírozás.
Nektek milyen a frizurátok? Én tegnap levágattam egész rövidre, vagány lett:) Szerintetek nekünk a hosszú haj már nem való,mert valahol azt olvastam, hogy öregíti a középkorú nőket, és sajnos mi már annak számítunk....:((
Hogyne,várunk szeretettel, nem vagyunk sajnos túl sokan...hátha felpörög kicsit a fórum.:)
Halihó! Itt egy újabb 68-as:) Jöhetek közétek???
huu tényleg..láttod ezt nem is vettem észre..
jó megfigyelö vagy...nekivágja:)
Húúú ez korábbi mint az enyém,vagy nem,hisz attól,hogy elkezdtem járni még engem is tisztába kellet néha rakni:)
Nekem talán az, hogy a konyha asztalon fekszem,alattam törölköző vagy pléd, azon tett tisztába anyu...Akkoriban még nem volt divat a pelenkázó:)
Hát ez nem pörgös topik:(
Szeretném tudni nektek mi a legelső életképetek?
Mire és hányéves korotokban volt a legelső emléketek?
Mi az?
Nekem pédául az amikor talán először felálltam és elkezdtem járni:)
Szüleim gugoltak és hívtak,hogy menje oda én meg elkezdtem totyogni,szobában voltunk és asztal lába mellet mentem el,de nem kapaszkodtam:)
Sokat gondolkoztam azon a véletlen egybe esésen,hogy 68-ban születtünk és pont 86-ban lettünk 18 évesek!!
nektek ez feltünt?
Mert ez más évszámmal nem működik,kívételesek vagyunk:)
Sziasztok! Én is 68-as vagyok:)
Ekkor vonultk be Csehszlovákiába a Magyarok:)
Megnéztem aképeidet,és rájöttem,hogy ismerős vagy valahonnan... Aztán arra is rájöttem, hogy azt a vacsoracsatát pont láttam, amiben szerepeltél...:)
További ajánlott fórumok: