Akik 2017-ben ryanair-el repültek (beszélgetés)
Nem tudom, h aktuális-e még?
A kézipoggyászodnál arra figyelj, h ne legyen túlméretes (55X40X20) ill. túlsúlyos (10 kg.).
Ám azt mindenképpen tudnod kell, hogy csak az első 90 beszállónak engedélyezik felvinni az utastérbe a kézipoggyászt. A többi ember kézipoggyásza a raktérben utazik, természetesen ingyen, ha megfelel a súlya és mérte.
Ryanairnel csak az elso nem tudom hany kezipoggyaszt engedik fel. Azt hiszem 50et.
Ha te beszallasnal az 51. vagy a sorban, akkor le kell tenned, es a gep gyomraban, feladott poggyaszkent helyezik el, de dij nelkul.
Barmelyik legitarsasagnal csak 100 ml-es folyadekokat lehet felvinni.
Ertem ezt ugy, hogy hiaba csak az 500 ml tusfurdodben csak 100 ml van, igy elveszik es kidobjak.
Vegyel mini kiszerelest a Dm-ben, rossmanban, vagy van az ikeaban direkt erre a family termekeknel 5 daeabos 100 mles flakoncsomag.
10 db 100 ml-es folyekony termeket vihetsz fel. (Alapozo, sampon, tusfurdo, szajfeny stb)
Es ezt a 10 dolgot kulon, zarhato, atlatszo nesszeszerbe vagy zacskoba kell tenned.
és mi volt vele a baj?
Most a neten néztem egy gabol line bőröndöt, amire fapados garancia van. És méretbe pont 55*40*20-as, amit megenged a társaság.
Legalább is elvileg. De inkább veszek kisebb bőröndöt, de mindenképpen lehessen felvinni.
Ami kremes, ami folyadek csak 100 ml alatt;
ami szteroid - azt nem.
De keszulj fel, hogy nem biztos, hogy a kezi poggyaszt felviheted.
Nekem tavasszal a gep elott kertek el, pedig csak az az egy volt nalam.
Szoszerint ures kezzel szalltam fel a deli gepre.
Sziasztok, akik idén ezzel a társasággal repültek, azoktól kérdezném, hogy a honlapon írt 55*40*20-as kézipoggyász méretű táskát ha rendelek, azt biztosan felengedik? Vagy érdemes kisebbet vinni? Nem akarom, hogy belekössenek.
Illetve tusfürdőt, smik-felszerelést fel lehet-e vinni így a repülőre.
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Akik pocaklakóval repültek! Mennyire jó vagy veszélyes ilyenkor repülőre ülni?
- Terhességi diabétesz 2017-ben
- Hogy zajlik 2017-ben egy fogszabályozás?