Aki volt már Bogácson nyaralni vagy több napot töltött ott, annak mennyibe jött ki? (beszélgetés)
Az elmúlt hétvégén a Strand Hotelban szálltam meg
Bogácson. Más szállási lehetőség nem volt.
2 fő részére, reggeli, ebéd 20 ezer/2 fő
A szállás 3 csillagos, a koszt menza jellegű - nagy csalódás - de számtalan más étkezési lehetőség is van a strand területén.
Nagyon rafinált a hotel, mert kaja nélkül nem lehet szállást kapni, pedig úgy jobb lenne.
Az éjszakai fürdőzés megkeserítette az éjszakát, mert még éjjel 3 órakor is vízilabdáztak a szobánktól 10 méterre. Éjjeli pihenés egy nulla.
Csalódtam!
Egy ami tetszett: a strand kulturált, tiszta és elég nagy. Kicsikre is gondoltak.
Szóval ne pihenni menjetek!
A faluban lehet szállást bérelni több helyen, de én nem mertem megkísérelni, nem volt bizalmam a portát látván.
Az átlagos bogácsi üdülő szerintem általában lángosra (300-500), sörre (200-400) vagy borra (500/liter) költ. Mellette költség lehet a fürdő belépő (1100 Ft de 16 órától zárásig csak 750 Ft). De itt van lehetőség az esti fürdőzésre is.
De sokan a nyaralóban töltik az estéket boltban vásárolt italokkal és élelmiszerekkel, így olcsóbb. Bogácsi lehetőségek feltérképezéséhez én ezt az oldalt ajánlom: csaladinyaralasbogacson.weebly.com
Szerintem fejenként 3000-5000 Ft/nap amit egy kiadós nyaralás alatt elkölthet egy átlagos vendég Bogácson, és ebben minden benne van.
Na raktam fel képeket a párom adatlapjára-.
Ide tudtam csak feltölteni,mert a másikra nem fér.
tixtina.
Értem.Akkor szerintem érdeklődd meg tőlük,mennyi lenne mindnyájatoknak .
Nincsenek fent a neten?Esetleg ott is utána lehetne nézni a körülbelüli áraknak.
Bogács nagyon klassz hely.
Lehet,az idén is megyünk.A fürdője nem annyira szuper-,mi átmentünk Egerbe a strandra.
Ja,úgy nem tudom-magánszállásra mennétek?
Van konkrét szálló megjelölve?
Általában egy főnek 2-3 ezer/éjszaka.
Fűtési szezonban drágább,mint mindenhol.
Persze,ezek a magánházak,amikről infóm van.
Szálloda,panzió,stb nem tom,mennyi.
Szia!
Mi a nyáron voltunk egy hetet.Szállásunk 10 ezer/éjszaka-négyünknek.
Van olcsóbb is -aukciós portálokon érdemes szétnézni.Mi ott találtunk egy nagyon szuper házat.
Full extra,full kényelem.
További ajánlott fórumok:
- Hová mentek / hol voltatok idén nyaralni?
- Rajtam kívül van olyan aki még nem volt nyaralni soha barátokkal, szerelmekkel?
- Nagykorú lányaival nyaralni járó elvált apa
- Akad, aki nem megy nyaralni köztetek?
- Mikor és hol voltatok utoljára nyaralni, kirándulni?
- Balaton mellé megyünk nyaralni, de szeretnénk 1-2 napot kirándulni.Mit ajánlotok?