Aki szokott bűnözni diéta alatt de nem adja fel, az jöjjön ide :) (beszélgetős fórum)
Egy csomag szaloncukrot szoktam venni, de nem rakom a fára, csak alá.
Elég nagy házban lakom, ha valaki beugrik hozzám akármi ügyben, és van vele kisgyerek, ők tudod, ha meglátják a fát, rögtön szeretnének cukrot is.
Olyankor adok belőle 1-2 szemet, a maradékot tegnap este átvittem a szomszédba, 2 kiscsaj "romeltakarító" örültek neki! :))))
Szia-szia! Persze hogy van, csak sokan nem vallják be, mert vannak emberek, akik viszont rögtön készek a válasszal, hogy mert gyenge vagy, mert nincs kellő akaratod, stb. stb.
Én bizony bevallom, tegnap este bebűnöztem és karácsony óta először megettem 6 szem !!! szaloncukrot! A többit majd még ma átadom a szomszédba, fiatal anyuka egyedül nevel 2 kiscsajt (4 és 8 évesek), majd ők elpusztítják! :))))
Szerintem, aki azt állítja, hogy nem szokott bűnözni, az meglehet, annyira gépiesen teszi, hogy már fel sem tűnik neki, vagy a másikat nézi egy "kicsit" naívnak!
Ahogyan elnézem, elég régen jártak erre bebűnözésüket felvállaló emberek, én felvállalom, hiszen emberből vagyok, és mint ilyen, nem vagyok, nem is lehetek tökéletes! :)))
Van még ilyen más is?
Diéta alatt csak gazdasági bűncselekményre vagyok hajlandó.
Erőszakos nem megy legyengülten.
Ne adjátok fel! Én kb. áprilistól küzdök, igaz nem diétázok csak kicsit kevesebbet eszek, bár vannak napok, amikor sokat.
Torna, most a héten futás van, és már fogytam 7 kg-ot:)
Az első időkben vagy stagnál a súlyunk vagy nő. Én is így voltam a kezdést követő 2 hónap végén. Az volt a szerencsém, hogy kosztümbe kellett valahová mennem és akkor kiderült, hogy használt a torna:)És a 7 kg azóta ment le. Ami azt jelenti, hogy 2,5 hónap alatt, mert ugye előtte csak a centik változtak:)
Tehát nem feladni! Enni mindent, csak kevesebbet és mozogni!!!!
Jobbulást a betegeknek! :)
Én a bűnözéssel úgy, hogy tegnap ettem csokit :((( :)
mármint a szárítottal is főzni kell?:-)
a bűnözéssel hogy álltok?:-)
* két összmarék friss útifűlevelet ledarálok vagy összeturmixolok.
* Ezt a pépet összefőzöm 30 dkg nádcukorral és 25 dkg valódi mézzel és kevés vizet adunk hozzá, hogy oda ne égjen.
* Folyamatos kevergetés közben gyenge tűzön összefőzöm, amíg sűrű barna massza keletkezik belőle, amit azon melegen üvegekbe töltök.
* Hűtőszekrényben kell tároljuk.
ha szárított utifűved van csak, akkor abból is 2 marék, felengeded vízzel annyira, hogy éppen csak ellepje, és úgy turmixolod.
én leszűrtem miután megfőtt, mert nem tudtam normálisan összeturmixolni, maradtak elég nagy darabok, de sztem ha bennehagyod jobb, mert úgy maga a növény is benne van. bár gondolom az se baj ha leszűröd.
a gyerkőc szeretni fogja mert baromi édes...olyasmi mint az Elix Thimy, csak nincs az édes mellé melllékíze.
Ja és ebből a receptből elég sok lesz :)
csajok gyerkőccel mi is lebetegedtünk:-( Zummedli kérhetem a szirup receptet? sajnos gyerkőc sokszor a nátha mellett köhög. most kapja a mézes kamillateát meg B..s cseppeket.
tegnapi napomat elszúrtam, de ma folyt. köv. ,még rá kell hangolódnom, hogy mikor, mit, mennyit enni:-)
szia. örülök Neked :)
igen, az mindig nehéz ha napközben nem eszel, mert akkor nehéz ellenállni a finomságoknak :(
mennyit szeretnél fogyni? mik a tervek??? :)
Na, ez nálunk is így van... és ráadásul tök jóízűen eszik, úgyhogy... :S :)
De ez az éjféles-hazaérés tényleg nehéz lehet. :(
További ajánlott fórumok:
- CH csökkentett diéta és mozgás, hogy jöjjön a baba....
- Ki miket szokott csinálni az ágyban?
- Orgazmus alvás közben.Neked szokott lenni?
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Nektek szokott a mosógép mosópor-öblítőszer adagolója penészesedni? Mit lehet ellene tenni?
- Van köztetek, aki szokott orrmosást végezni?