Aki már megcsalt, az képes a változásra? (beszélgetés)
Nem. Az ember nem tudja levetkőzni az igazi énjét...Tud álarcot felvenni,ami jól funkcionál...de az álarc egyszer elérik,elengedik a tartó szálak..és ott van újra az igazi én...
Az exem 2 szer csapot be..elsőre, mert ugye akkor még bízok,remélek adtam egy esélyt.. De amikor 2szor is ugyan úgy becsap...
Nem lehet megítélni ezt, de hasonló dolgot éltem meg én is az én exemmel - és látod kihangsúlyozom ex.... annyira hinni akartam, hogy majd képes lesz miattam megváltozni, ment is neki, amikor lebukott többszörös megcsalás után.. de a vér sosem válik vízzé.. egy darabig lehet bírni fogja... de az ilyen férfiak belül magukban nem épek... és hiába tudja,hogy te vagy a tökéletes neki, nem tud parancsolni magának, jön egy kattanás és már más nő alatt- vagy felett van...
Hogy érzed képes lennél arra, hogyha kiderülne, hogy csal- vele maradni???- mi a jobb szenvedni úgy, hogy benned van vajon megcsal vagy sem.. vagy pedig szenvedni egy darabig, és esélyt adni egy olyannak, akinek eszébe sem jut ez.. mert nem tud nélküled élni???
tapasztalatom az hogy nem.
Kukába vele!
Ez igaz.
És folytatnám ,ha lehet:
És a sok nővel aki elmondja ezerszer ,hogy ő a málnatortát szereti és mindig csak almáslepényt kap,velük mi legyen?
Kb ennyi. Amióta ismerem, egyszer mondta hogy úgy igazából szeret egy csajt, de akkor is talált mindenféle indokot arra, hogy csalja elég rendesen. Több nője van egyszerre állandóan, és a nők is tudják, hogy többen vannak.
Nálam is bepróbálkozik, de nekem nem kell :) ez nem hatja meg, száll másik virágra. Megtévesztő nagyon, mert a családjának meg bemutat a nők közül mindig néhányat, így látszatra komolyan gondolja.
Szerintem nem, az alapján, amit leírtál. Mondani meg bármit lehet, ígérgetni azt tudnak sokan. Van egy ilyen haverom, mondta a múltkor, hogy végig megy az utcán nyáron, és kb 30 szor lesz szerelmes. Próbált Ő is hűséges lenni, de nem jött össze, még ahhoz sem, akit állítólag szeretett.
Én nem foglalkoznék vele.
Kedves " szeretem ha megcsalnak akarom meg" !
valamilyen mas kinzo modszert keresnek magamnak, ha mar bantatni akarom magam..ne buntesd magad vele :) DONT WASTE THE PRETTY.
Nem azt mondtam,hogy nem szeret..persze,szerethet éppenséggel-de egy ffi nemcsak ezért megy vissza egy nőhöz,hanem kényelemből is,mert pl tudja,hogy a nő odáig van érte,és sok mindent megtesz,majd elnéz neki(a nő a ffinak).
Az pedig megint nem valami jó előjel,ha előtted 2 lány is kikosarazta,és utána ment megint hozzád.Nem ismered fel ebben a "ha nincs ló,jó a szamár is" motívumot?
De mint írtam,ettől függetlenül megváltozHATOTT,csak ahhoz hosszabb idő,és maximálisan feléd irányuló figyelem kéne a részéről,hogy te valóban elhihesd,hogy TALÁN megváltozott.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Hogy legyek okos? Hogy tudjam meg az igazat? Kétségbe vagyok esve, minden jel arra mutat, hogy megcsalt.
- Túl lehet lenni azon, ha megcsaltak?
- Mi a véleményed a változásról? Szerintetek megváltozhat gyökerestül egy férfi, aki addig nagyvilági életet élt és falta a nőket?
- 1 hónap a változásra!
- Ricinusolajtól mekkora változásra lehet számítani a hajnövekedésben?
- Gyakorlatban milyen változásra kell számítania egy tanárnak a közalkalmazotti státusz elvesztésével?