Aki keresett itt megtalál (beszélgetés)
Láttam, hogy tegnap is voltál, nem kéne bújócskázni, hanem végre egyenes válasz adni!
Ha egy csöpp becsület szorult beléd, akkor legalább visszaküldhetnéd a holmikat!
Akkor megtaláltalak! Mivel a levelekre nem válaszolsz sem trimamának sem nekem:
Mikor fizeted ki trimamának a rendelt holmit? Tudod: 5000 ft...?
Sziasztok.Még vagyok mindig,igy egy kicsit kezdek bizakodni a démász fele
Szép estét nektek
Sziasztok.Szép estét mindenkinek.
Merre vagytok?????????????
Julika: és ez egyre rosszabb lesz... Mi is már alig tudjuk magunkat a felszínen tartani. Nagyon nehéz, még egy gyerekkel is.
Kritari: jobbulást kívánok mindannyiótoknak! És kitartás, hidd el, minden jobb lesz majd! Hamarosan elmúlik ez a rohadt tél is, talán új lehetőségeket találunk idővel!
Szia neked is és mindenki másnak is,megyek én is lefekszem holnap majd jövök délután.Délelöt doki.
Jóéjt szép álmokat
Nekem is mennem kellene már aludni,mert reggel korán kll kellnem.Viszem a gyerekeimet vissza az orvoshoz.Mert beteg mind egytöl egyig.Egyedül csak a kisebbik lány van suliban a többi itthon.
Én is nagyon bizok benne hogy kedvező döntést hoznak a számunkra.
Köszönöm kérdésed, elvagyok, sajnos nem vagyok álmos, pedig aludnom kellene. Csak altatóval tudok normálisan aludni, hogy a fene egye meg.:S
Remélem nektek pozitívan alakul a dolog?
Mi most várjuk azt a tetves elszámoló számlát (villany). Remélem nem lesz sok...
Szia Köszönöm neked.Dejó hogy itt vagy!!!!!!!!!!!!!Azt hittem senkit nem találok meg azok közül akik normálisak voltak velem.
Hogy vagy??????????????