Aki hajlamos arra, hogy seprűeres legyen a lába, annak okozott gondok bármelyik gyantaféleség? (tudásbázis)
Arról hallottam, h visszeres lábnál tilos gyantázni, de nekem szerencsére csak apró seprűereim vannak, azaz a bőr alatt látható,vékonyka erek (nem dudorodnak ki). De ezek szerint ez mellett sem ajánlatos ezzel a szőrtelenítési móddal élni.
De sajna a borotvától meg süni leszek és világos bőr miatt még pöttyes is...na de valamit valamiért.
Nekem ugyanis a combomon olyan lassan 10 éve vannak seprűerek. Engem nem zavar, nem szaporodtak soha.
Viszont lassan féléve áttértem a cukorgyantára (alsó lábszáron) és oldalt megpillantottam pár új eret ott, ahol eddig sosem volt.
A cukorgyanta a legkíméletesebb gyantázási fajta, nem tépi a bőrt úgy, mint a meleggyanta, ennek ellenére mégis el kéne hagynom?
Eddig örültem, h a seprűerek elkerülték az alsó lábszáramat, így ha a gyanta másnál is okozott ilyesmit, inkább visszatérek a borotvára.
További ajánlott fórumok:
- Kormányfők, miniszterek, köztársasági elnökök - bárhol a világon, bármelyik korban
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Egytől hétig bármelyik számot írhatod (egyszerre csak egyet)
- Sportolók /bárhol, bármelyik korban/
- Ha visszautazhatnál bármelyik történelmi korba, mennél?Hova?
- Más is észrevette hogy ez az éve sokkal rosszabb bármelyiknél?(minden tekintetben, munka, párkapcsolat, egészség stb)