Aki eredményesen fogyókúrázott, segítsen rajtam... (beszélgetés)
Gratula a12 kilóhoz!
Szigorúan betartottad a leírtakat vagy felcseréltél dolgokat?Pl:Tejföl helyett joghurt?
Tatár helyett sonka?Mennyit mozogtál és mit?
Elvileg nincs olyan, hogy helyi fogyás. Azaz, ha sokat hasazol, akkor a hasizmaid megerősödnek, talán feszesebb lesz, de az izmot fedő zsírréteg nem tűnik el.
Ettől függetlenül kell hasazni, de inkább csináld valamelyik tornát, amit a lányok ajánlanak.
Ha fogyni vágysz, hasról, combról, popsiról, mindegy, változtass a táplálkozási szokásaidon, és végezz heti 3 kardioedzést, esetleg egészítsd ki zsírégető zónában végzett tornával
Így 1-1,5 hónap alatt lemegy.
Szió!
Nekem is az 50 kg a normális súly, magasságom 152 cm. Én az Atkins diéta híve vagyok, kevés szénhidrát, január 4-én kezdtem 55.9 kg voltam, most 53.4 vagyok.
nossssss...hülyén fog hangzani, de ha nem felülésezhetsz...akkor próbáld ki a Carmen Elelectra sztriptíz aerobic 1. című dvd-jét. először ki fogod röhögni h ez szart sem ér, de mikor csinálod, rájössz, hogy de :D meg másnap az izomlázból.
és a kalóriaszámólósdit én is tudom ajánlani+ha bírod, akkor reggel éhgyomorra tornázz. sokkal hatékonyabb, mint a kajálás után 1,5 órával módszer, én egy testépítőtől kaptam ezt a tippet.
Egyetértek veled mindenben, egyben nem:
én Norbira nem költöttem még semmit, mégis az ő módszerét követem. A könyvét kölcsön kaptam, a dvd-it szintén, a kajáig pedig nem eszem, mert azt anyagilag nem lehetne bírni. Csak a kódokat tartom a kajával. Azokkal a kajákkal, amiket addig is főztem, csak most máshogy csinálom
Lányok, én is rosszul voltam tőle. Ma sem érzek másképpen, csak kicsit jobb. Viszont ahogy elolvastam a könyvét, és jött az elhatározás, és utána mentek le a kilók, már azt mondtam, leszarom, hogy nem bírom a srácot:)
Közben eltelt 4 év, azóta többször csináltam, és mikor a tornáig is elkezdtem, rájöttem, hogy ő valóban segíteni akar. Az egész hozzáállásán látszik. Pl. ő megdicsér, hogy kitartottál, megköszöni, hogy vele tornáztál. Asszonykája ehelyett hajt, mint az állat, és ennyit mond "ne hagyd abba, megígérted, hogy végigcsinálod!"
Lányok, semmi titok nincs benne, azért nem írtam le újra, mert az elején már írtam:)
Én a norbi kódrendszer szerint eszem mindent, úgy csinálom a kajákat is, és a ducitréningekre tornázom Szívesen segítek a tapasztalataimmal bárkinek, de van egy jó norbis fórumunk is:)
Mi ez a módszer,amivel fogysz??? Leírnád,ha megkérlek.
Esetleg priviben is jó lesz.
Köszönet.
á, nem. vannak szarabb napok, de úgy általánosságban elmondható, ha az első 2-3 nap kibírod, utána már könnyen megy. meg hát azért 1200 kalóriába nagyon sok minden belefér, nem feltétlenül kell éhezni. én akkor szoktam éhezni, ha vacsira valami nagyon durvát akarok megenni, és egész nap arra spórolom a kalóriát :) ilyen persze ritkán van. saláták, párolt zöldségek, sok csirke, pulyka, tojás, teljes kiőrlésű vagy rozskenyér, a liga margarinnal kenem a kenyeret mert abban alig van kalória, csirkesonka, ásványvíz, néha gyümölcslé, ilyesmiken élek. nem olyan veszélyes ez. régen simán lecsúszott egy 32 centis pizza, most szerintem a felét nem bírnám megenni egyszerre. :)
egy próbát megér neked is nem? :)
Szia!
Miért nem tudsz felüléseket csinálni? Végülis nem azt kell, hanem inkább pici haspréseket:)
Nekem van egy jó módszerem ami bevált. Ezzel a módszerrel én anno -10 kg-ot adtam le 2 hónap alatt. Nem éhezel és nem kell szenvedtetni magadat hozzá:)
A módszer:
Teljesen ki kell iktatni az édességet és az alkoholt és este 6 után nem szabad enni + rendszeres torna, legalább heti 3 alkalommal.
Egyébként mindent ehetsz:)
Nekem ez vált be:)
Szia,
látom sok tanácsot kaptál már, én a 90 naposat tudnám javasolni nekem 9 nap alatt ment le 5 kg, persze azért mert nekem sokból van mit leadni! Tudom, hogy nagyon nehéz . A hasadról a mozgáson kíűl tudok más alternatívát! Zsírégető köldökgyertyázás, illetve masszázs és tekercselés ezek hasznosak szoktak lenni!
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!