Aki egyedül érzi magát.... (beszélgetés)
Aludni valoban egyedul jo. De mondjuk elaludni mar nem feltetlenul... ;)
Senkirol sem gondoltad meg - akar rovid ideig is- hogy o a hozzad illo tars?
Rátapintottál és igazad van. Éppen karácsonykor és betegen nem szoktam egyedül lenni. Amúgy jó egyedül élni, viszont a barátaimra, családtagjaimra szükségem van.
A legjobb az igazán hozzám illő társsal lenne, de olyan még nem volt, így azt nem tudhatom, milyen.
Aludni egyedül a legjobb. Bár nem tudom, ha beütne a nagy szerelem, ugyanezt mondanám-e.
Most éppen beteg vagyok és úgy intéztem a hétvégét hogy ne legyek egyedül.
Jo egyedul?
Mindig? Pl karacsonykor, v betegen is?
Az se kizárt.
Nős pasi nem fog elválni. ( 10 ből 8 biztosan nem ). Erre nem szabad alapozni. Gyereket szülni. ( ok öreg vagyok mán, fiatal koromba eszenbe se jutott az ilyesmi nős pasival viszony )
Nem vagyok egyedül.
Nem könnyü se Velem, se Vele. De a sorköz utáni dolgokból azért sok megvan nálunk.
Szerintem.
Én sem tudom sajnálni a szeretőket, sőt, viszont ami jár neked, annak menj utána, gyerektartás stb. Amúgy azt csinálsz, amit akarsz.
Egyébként én örülök, hogy egyedül élhetek, annyira jó, nem zavar senki, jókat alszom, nem horkol mellettem senki, nem kell elszámolnom az időmmel és azt csinálok, amit akarok. Ez a legnagyobb szabadság. Úgy érzem, enyém a világ :)
Mi történt azóta??
Persze ami csak ide írható / publikus.
Pfff, nő létemre nem tudom sajnálni azt aki teherbe esik szeretői státuszban... Persze, szegény, becsapták bla bla, de azért ehhez két ember kell, ha egy nő nem akar gyereket, nyilván tesz érte! Főleg úgy, hogy tudja, egyébként a pasinak ő csak a második!
Ja igen, amúgy meg ez nagyon tetszik, szerető és egyébként szerelmesek :DDDDDDDDDD
Bocs, de nekem ez erősen oximoron :DDDDD
sziasztok
Én nagyon egyedül érzem magam. Azt hiszem csúnyán átvertek. Mit érdemel az a nős pasi aki x ideje hiteget majd teherbe ejt és most sem csinál semmit a dumáláson kívül? Vannak már gyerekeim de ezt a gyereket egyedül nem tudom vállalni.