Akciós, olcsó tűzhelyek, sütők, főzőlapok. Hol keressem? (beszélgetés)
7. Iviiiiii
2011. okt. 6. 13:07
ingatlanosoknak szokott lenni sok és olcsón. mert költözéskor kevesen viszik magukkal,de van aki vesz oda ujat.
6. f5848578d5
2011. okt. 6. 11:42
nehagyjaki.hu-ról rendeltük a hűtőnket, a mikrónkat. Kedvesek, pontosak, ha kéred elviszik a régit, helyre teszik az újat, nincs szállítási költség. A hűtőnket kinéztük, több áruházban tájékozódtunk 119.000 Ft-tól 125.000 Ft-ig láttuk + házhozszállításért és nem vitték volna el a régit. Náluk ugyanez a típus 98.000Ft volt garanciával, házhoz szállítva, régi elvive.
5. homern
2011. okt. 6. 11:42
mi ikeában vettük a villanysütőt,kerámia főzőlapot,mosogatógépet,páraelszívót.ezt így mind egyszerre(költözés),140ezret fizettünk összesen.ez majdnem 2 éve volt,nagyon nagyon szeretjük! a mosogatógép meg...sok márkás,többszázezres mosogatógép van a családban,de a miénknél egyik sem mosogat el szebben,én nagyon meglepődtem!
4. Babeck
2011. okt. 6. 11:37
Amúgy vannak ár-összehasonlító oldalak (árukereső, olcsóbbat.hu, ilyesmik), ott sok webshop ajánlatát látod.
Mikor mi rendeztük be a lakást, akkor a legtöbb nagy áruház szórólapját is bújtuk, és ha valami nagyon olcsó volt, vettük. :)
3. 432d0af620
2011. okt. 6. 11:32
most nyílt a Váci úton egy elektronikai outlet
2. Babeck
2011. okt. 6. 11:29
GRX
Imádjuk :)
1. Maryann21
2011. okt. 6. 11:28
Gáztűlyhely, sütő, főzőlap vásárlása. Esetleg van olyan üzlet, webshop ahol olcsóbb, mint máshol? Vagy csomagolás sérült stb. Budapesten érdekelnének ilyen helyek, mert vásárlás előtt állunk.
További ajánlott fórumok:
- Indukciós főzőlapokról vélemény? Ki használ és milyent? Szeretnék venni, de nem tudom, melyik márka érné meg a legjobban. Persze árban is.
- Beszélgessünk a tűzhelyekről...
- Az indukciós főzőlapokon bármilyen edényt lehet használni, vagy csak azokat, amik indukciós jelzéssel ellátottak?
- Mi a véleményed a keskeny tűzhelyekről?
- Kinek mi a véleménye az indukciós és kerámia főzőlapokról? Melyiket érdemes megvásárolni?
- AEG hűtők, tűzhelyek