Beszélgessünk a tűzhelyekről... (beszélgetés)
Köszönöm mindenkinek aki írt.
A gond az elektromos sütőnél nálunk is a vezetékekkel kezdődik, mert kell hozzá egy új vezetékrendszer, biztosíték...meg a villanyszerelő, aki szintén (sok) pénzbe kerül. :-(
Szerintem is ez a legjobb;)
Sajnos nekem nem ilyen van, hanem totál villany:(
Nagyon utálom, mert nálunk rendszeresek az ELMÜ-sa karbantartások, és akkor semmit nem tudok csinálni:(
Én főzésre a gázt,sütésre a villanyt ajánlom.Beállítod a hőfokot,amikor eléri kikapcsol,a gáz meg ég,amíg sütsz.A régi gázsütőm ontotta a meleget sütéskor,a villanynál észre sem lehet venni,hogy megy.Nyáron sokat számít.
Viszont nálunk egy új villanyvezetéket kellett behúzni neki,biztosítékkal,mert a mosogatógéppel nem szerettek együtt működni.
Lehet külön kapni villanysütőt.Nekem egyben van,alul villany,nem légkeveréses,felül gáz.
Már elég régi,de sokkal szebben süt,mint előtte a gázos.Ha újat veszek,akkor nem a főző alá teszem,hanem mellé.Sokkal könnyebb betenni úgy az edényeket.Felül gáz marad,áramszünet esetén se marad éhes a család.)))
Az Enyém kerámialapos villanytűzhely :)
Annyira szerettem volna ilyet amikor költöztünk, de itt gáz volt, egyszercsak (a konyhafelújítás közben) a Férjem hazaállított egy ilyen kerámialapossal:) (A gázcsövet levágattuk miattam)
Szóval Én nagyon szeretem és elég gyors is, azonkívül a "maradék-hő"-vel is lehet főzni:)
Én teljesen tisztára tudom súrolni CIF-el :))
De azt Én is hallottam, hogy a villany sütő-gáz főző ideális:)
A miénk is gáz felül, 4 égős, alul villanysütős, légkeveréses, de én azt abszolút nem használom..
Egy éve vettük, de beleborult a kapcsolóba a kávé, és várnunk kellett, mert Olaszból hoztak hozzá alkatrészt:):)
Na ez igaz.
Most cseréltük le mi is.Igaz a teteje + az alja nem egy márka de nagyon jó.Gáz a teteje 4 égős.És villany az alja.
Csak a gombja hiányzott.De meg van rendelve.És jó.
Kerámialaposat én személy szerint UTÁLOM,mert lassú!
De az elektromos sütő mindent megér!
Lenne egy kérdésem lányok. Úgy néz ki, hogy a tűzhelyem adja meg magát.
Már több, mint 10 éve gyűröm szegényt, egy sima 4 gázégős-gázsütős tűzhely.
Írni szeretnék a Jézuskának, de hogy milyet "hozzon" abban segítenék neki.:-))
Mint bizonyára sokan tudjátok, szeretek sütni-főzni, így egy olyat szeretnék, ami "mindent tudó". Nem kell márkát és árat írni, csak a fajtáját.
Tapasztalatokat szeretnék, kinek milyen tűzhelye van, mennyire elégedett vele, ha vehetne milyet venne...
Nekem az álmom egy gázégős-gázsütős-hőlégkeveréses-grilles forgónyársas tűzhely.
Nektek?