Akarhat tőlem valamit ez a pasi? 30 évvel idősebb. (beszélgetés)
Még sosem szőttem ennyire túl a dolgokat, de most, hogy olvastam ezt a fórumot gyanússá vált az én dokim is, ugyan is nem elég, hogy mindig vigyorgott, amikor meglátott, közben mélyen a szemembe nézett és többször arra riadtam a kórházban, hogy fogja a kezemet. Én persze kis naiv azt hittem, hogy a körmeimet nézi, mert a nehéz légzéstől szürkék voltak, na meg gondolom azt is félre értettem, amikor a hasamon ülve kötözte a nyakamat, ugyan is azt hittem átkötöz, de most már tudom, hogy épp perverz módon épp hokizni készült?
Lehet még is csak buknak rám a kb. 10 évvel fiatalabb pasik? Miután haza engedtek mondta, hogy hívjam fel bármikor...Lehet randizni akart velem? És persze nekem is volt néhány nem fogadott ismeretlen szám a telefonomban...
És a többi dokiról ne is beszéljünk! Mind engem akart, de persze ezt csak így utólag vettem észre, ugyanis akármelyikkel találkoztam mind beszélgetni akart velem. Lépten-nyomon leszólítottak és kérték, hogy mondjam azt, hogy ibi. Áááá, tudtam én, hogy naiv vagyok....:)
igazad van, megyek is holnap:)
de tény, csak akor tudod meg hogy bámulnak ha te is fürkészed az illetőket.nem kell fürkészni, és nincs baj.
Valószínű, hogy ismerősnek tűntél neki, de hirtelen nem tudta,m hogy hova tegyen. Főleg, hogy végig bámultad...
Ja az ismeretlen számos telefon? Van már eldobható nagyon tartós borotvád mágnesen karkötővel? Nincs? Akarod, hogy legyen? Vedd fel a telefont... De lehet, hogy csak biztosítást akarnak kötni veled, vagy vibrációs grillsütőt eladni....
Egy betegnek "doktor úr", és nem pasi :(
Lehet, hogy fôorvos, adjunctus...
Megilleti a megfelelô titulus alkalmazása...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Elítélendő-e, ha a nő idősebb /minimum 10 évvel/ a férfinál?
- Mi a véleményed ha egy 20 évvel idősebb pasi udvarol egy lánynak?
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Miért kell egy férfinak nála 15 évvel idősebb nő? Normális ez?
- Mennyire müködhet egy kapcsolat ahol a nő 10 évvel idősebb?