Ájulás, majd baleset...:( (beszélgetés)
Mindenképpen nyugtalanító a dolog, jó lesz, ha kivizsgáltatod.
Elvileg bármikor előfordulhat, még az is lehet, hogy nem otthon történik, azaz nem tudsz időben ledőlni, és akkor baj lehet.
Kívánom, hogy csak egy kisebb, egyszerűen megoldható probléma legyen! :D
Hát én így 56 évesen sem tudom, mikor vannak frontok. Igaz, nem nézek időjárás-jelentést sem. Az csak felbosszant: oké, diplomát szereztek, de mégis hülyeségeket beszélnek nagy fizetésért. A múltkor utazás miatt néztem a neten és a tévén is három időjós háromfélét mondott. (Egyik se jött be.)
Szóval mindenféle befolyástól mentesen, merem állítani, hogy nem törvényszerű, hogy fiatalon valakinek csak úgy fájjon a feje időjárási anomáliák miatt. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de azt mondom, hogy megér egy alapos kivizsgálást.
Ha az én lányom lenne fiatal anya, aki időnként elájul, nem hagynék neki békét, míg orvoshoz nem megy.
A fiam, aki kevés folyadékot iszik, megszédül néha, ha hirtelen állt fel, de én (sok folyadék mellett) állok-ülök, ahogy kedvem tartja.
Arra várni, hogy "elmúlik"...elég ijesztő szándék a számomra.
Nem tudok olyan okot, ami a kivizsgálás ellen szólna. A vérkép, esetleg CT, EKG, neurológiai vizsgálat...egyik sem jár különösebb kellemetlenséggel. Tehát még a félelem sem jöhet szóba.
A fejfájás nekem akkor jön elő, ha
1, szeles idő jön
2, fehér lisztes dolgot eszem több napon keresztül
3, túl keveset iszom ill elfelejtek inni
A fiamnak viszont a tejcukor csinál migrént vagy ha nem.iszik normálisan (napi min. 2l víz).
Nem iszol esetleg kevés vizet?
Ettől még nem valószínű, hogy komoly bajod lenne, de nem kell az ilyen tüneteket csak úgy simán elviselni meg kinőni meg tudomisén. Lehet, hogy egyszerű gyógymódja van, és mentesülhetsz a csillapítóktól meg az ájulásoktól.
Az is lehet, hogy valami keringési baj van a háttérben, említsd majd meg az orvosnál, hogy Anyudnál is volt ilyen tünet.
Én nem tartom normálisnak, ha egy középiskolás gyereknek folyton fáj a feje. Már akkor orvoshoz kellett volna fordulnod.
A fájdalomcsillapítók szedése egyáltalán nem használ a szervezetnek hosszú távon.
Nekem is alacsony volt sokáig. Utána volt magas is, amikor túlsúlyos voltam. Most beállt kényelmes középértékre. :D
Amikor elvileg magas volt, akkor volt alacsony vérnyomásos rosszullétem egyszer.Érzésre ugyanolyan, mint amikor magas volt.
Igen tudom, de ez van.
"Gyárilag" alacsony a vérnyomásom.
Érdemes venni, nekem is van.
Amikor én rosszul vagyok/voltam, a felső érték még a 90et sem érte el (amúgy normálisan 96 körül van).
Tutira normális a vérnyomásod??
Nekem vérnyomástól szokott ilyen lenni, de szerencsére már nagyon ritkán - a rendszeres sport sokat segített.
Pici gyereked van, hogyan gondolod ennél jobban kinőni bármit is?
Ha nálam ilyen tünet lenne, kivizsgáltatnám. Főleg, ha a pici egyedül van, míg én nem vagyok magamnál.
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok Stohl András balesetéhez?
- Szerinted miért egyre több a motoros balesetek száma?
- Hiszel abban, hogy ha valakit baleset ér, az egy jel, hogy "rossz úton jár"?
- A elszálló árakra még betegség, baleset, háztartási gép...
- Idét Lenke esetei - avagy konyhai balesetek
- Aki lakás, élet, baleseti vagy bármilyen más biztosítást kötne....