Ajánlott "csomagból", eltűnt valami! Mit tehetek? (tudásbázis)
Mondok jobbat. Repülővel utaztam, az egyik napszemüvegem benne volt a feladott poggyászomban, mikor megérkeztem, és kipakoltam, rájöttem, hogy valaki már megelőzött. Azóta 60 milliószor körbetekertetem a bőröndömet a reptéren pénzt és időt nem kímélve.
Nekem a gyöngysorom tűnt el, borítékostul, megvan az ajánlószelvény, de legfeljebb kitörölhetem vele, mert hogy nem "tudnak utánanézni", ha beletennénk egy csomagba rejtett kamerát, ki tudja, mit látnánk vele:) Olyan is volt, hogy levelet szétcincálva kaptam kézhez.
Szia A községünkböl jártak dolgozni a postara, ha jol tudom budaőrsre, rá jött a fönökség hogy felnyitják a csomagokat, mindig tünt el valami belőle.Azonnal el bocsájtották öket.
Ez így van! Mindenki bizonygatja a maga igazát!!
Az oké,de nem volt ráírva,hogy mi van benne. A mennyi az értéke az meg azért fontos,mert elvileg azt nekik kell megtéríteni,ha adódik egy ilyen! Hát sajna nem tudsz vele mit csinálni. Vagy a postán loptak meg,vagy akinek eladtad ő próbálkozik átveréssel!
Ennek se füle se farka. A postán is lehet csak kifogásokat keresnek. Ha meg ráírod, hogy 10.000 az értéke, azért nyúlnak bele :S
De súlya van, ha ajánlva adtad fel, rajta kell legyen a szelvényen, grammra pontosan!
Hát én egyszer 3db parfümöt adtam fel,ajánlva és mikor megérkezett a címzetthez,akkor már csak kettő volt benne! :S A postán azt mondták,mivel nem volt ráírva,hogy mit tartalmaz a csomag,meg hogy mennyi az értéke,így nem lehet semmit csinálni. pedig jól le volt ragasztva.
Nekem ez a pont segített :
[link]
Vagy: de ebben én nem hiszek, hogy ez történt:
[link]
Annyit tehetsz legközelebb, hogy jól körbetekered széles celluxszal a csomagot; azt csak nincs más pofájuk kibontani.
Igen, az alapján. Mármint a matrica alapján
Az a baj, h idegenben nem lehet bízni. Valaki úgy tud hazudni, h ő maga is elhiszi. Lehet, h 3 nadrágot kapott, de letagadja; lehet , h nem. Nem tudhatod sajnos, hogy ki a ludas..
Amikro feladsz egy levelet ajánlva, és nem szokványos súlyú levél, akkor lemérik, azt pedig rögzíti a gépbe. Ez alapján nyomtatja a bélyeget, és így az árat. Ajánlott levélnél ugye ragasztanak a levélre egy RL kezdetű matricát számokkal, az alapján keresik vissza gondolom a küldeményt, ha baj van vele. Gondolom, hogy csak megvan akkor a súlya is az adatok között..
Meg ez olyan "ciki"! Én bizonygatom, hogy bele tettem a 3 nadrágot, ő állítja, hogy nem!!!
Valahol megértem. Miért hinne nekem?!?! Nem is ismer:((((((((((( (az meg kevés, hogy én tudom, hogy mit adtam fel)
Levélnek is van súlya. Sztem a levél számánál az is van valahol rögzítve nekik. Mert ugyebár amikor elveszi a levelet, akkor leméri a súlyát, az alapján is fizetsz.
Sehonnan...
Csak az a baj, hogy fenyegetőzik, hogy bemószerol a teszvesz-nek, stb. stb.
Egy csomó mindent ott szoktam eladni, és még nem jártam így soha!!!!!!!!!!
Akkor itt a vevő a hunyó...
Nekem belelt level-boritekot bondottak fel, s szelektaltak mi kell nekik belole! :(
Nagggyon gaz, hogy ilyet csinalnak. En sajnos nem tudok semmit tenni...
(En leragasztottam rendesen...es aztan ugyanugy ragasztottak vissza, mintha fel sem lett volna bontva....)
Még "levélnek" vették el, így nincs súlya, meg "értéke", csak útja!!!
DE, hogy a fenébe bizonyítom, hogy mindhárom naci benne volt!?!?!?!
Borzasztóan kellemetlen.. amúgy sem kenyerem a magyarázkodás, mert azt a hazug emberek teszik..
Én feladtam egy csomit, az illető meg állította, hogy nem. Én lefényképeztem szerencsére a csomit neki, meg az ajánlott szelvényét is. Sőt, írtam a postának, szintén elküldve a képeket(ha a csomagról nincs is, nem baj),de a szelvény meglegyen... Szóval írtam a postának, h itt a szelvény mellékelve, nézzenek utána. És jött a válasz, hogy már tegnap odaért, csak a tulaj nem vette át.
És honnan tudod, hogy a vevő igazat mond?
Mi?!?!?! Valaki fogja, kibontja, ami tetszik azt kiveszi és kész?????
Három db. nadrágot adtam el egy aukciós oldalon. Dobozban adtam fel, de a vevő azt mondja, hogy csak 2 nadrág van benne...:((((((
Leragasztottam, de nem agyon.., hogy történhet ilyen????????????!!!!!!!!!!!!!!
Ha megvan az ajánlott szelvénye,utána lehet nézni az útjának-súlyának.
Semmit! ha nem volt ráírva,hogy mi van benne,meg milyen érték,akkor semmit. Sajnos velem is volt már ilyen,hogy eltűnt ez az! :S
Ajánlott "csomagból", eltűnt valami! Mit tehetek?
További ajánlott fórumok: