Ajánljatok légyszives nekem olyan parfümöt, ami jó, különleges, tűrhető árfekvésű és tartós. Van ilyen? (beszélgetés)
Gabriella Sabatinit használok!
Tartós illata van,jó áron kapható!
A drágábbakból:
Piros Joop,Paco Rabbane Ultraviolett a régebbi lila.Ted Lapidus Pour Elle,de ezek húzósak sajos.
Valaki írta az Indian Summer Redet.Az is csodás,csak már nem nagyon lehet kapni:(
Szia:)
Milyen illatokat kedvelsz? Mondjuk tél van ilyenkor az édesek mennek jobban.
Rózsaszín Puma,Rózsazín Tom Tailor,S.Tacchini Donna,Mexx-ek Exclamation,Gabriella Sabatinic.Elizabet Arden parfümök ezek Edp -ék szóval tartósak és a Rossmannben mindig akciós.Naomi C.Naomegic,S Dali-k is nagyon jók.
Dawidoffból a kék,ez is Edp.
Kylie Minogue: Sweet Draling, 4000Ft kb, de nekem az új illat, a Showtime is tetszik.
Ami még nem drága, az a Mexx Waterlove, fincsi :)
Az én kedvencem Estee Lauder- Pleasures.
Csak iszonyú drága:(
szia
Incandessence-imádom!!3500.Avonból.
próbáld ki,megéri:)
én bvlgari amethyst omniát használok, nekem abszolút bevált, tartós, és imádom az illatát. ha netről rendeled akkor nem olyan drága. pláne ha tesztert rendelsz. mivel egyébként sincs kupakja, olyan az üveg, ezért a teszter nem különbözik a rendestől.
mondjuk a szaglás elég egyéni dolog, szerintem ha megetheted, menj be egy douglas-be vagy valami parfüm üzletbe, szagolgasd végig, neked mi tetszik, fujj be vele egy csíkot, azt vidd haza és ha másnap is tetszik, meg úgy érzed nem ment el teljesen az illata, akkor rendeld meg netről sokkal kevesebbért. én így szoktam csinálni :D
Priscille Presley Indian Summer RED, édeskés, nem szabad túl sokat használni mert akkor fájni fog tőle a fejed.
Sokáig megvan az illata, sálamon mindig érzem és nem drága, a 25ml asszem 4000 alatt van bőven.
További ajánlott fórumok:
- Kinek irányítanád az álmait, ha lenne ilyen különleges képességed?
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Légyszi ajánljatok nekem golyós dezodort!
- Dolgozik valaki a Tesco-ban? Ajánljátok?
- Állásinterjúra megyek holnap. Bátorítsatok légyszíves!
- 2 éves / 14, 5 kg-s gyereknek ajánljatok légyszíves autósülést! 9-25 és 9-36 kategóriák közt gondolkodom...