Ajánlanátok Pesten csodafodrászt vékonyszálú, kevés hajhoz? (tudásbázis)
Kucsera Zsolt, mesterfodrász, XIII.ker.
Én még csak 1x voltam nála, de tetszik, amit a hajammal csinált, bár az enyém vastagszálú és erős.
De tuti, hogy vékony hajból is szuperjót alkot, nagyon profi, a szalonban mindenki laza és barátságos. Keress rá a neten, kucserahaj pont hu.
Sajnos nem a cseppeken múlik..félhosszú és a város szívében keresnék, mert estig dolgozom nem jutnék ki a 18 kerbe, csak éjszaka :)
de azért köszönöm.
Milyen hosszú a hajad?
Sógornőmnek van vékony haja,le is van mindig vágva rövidre,ő ide jár a 18ker-be.Mindig nagyon jó frizurával jön haza.
Párom is ezt örökölte sajnos,ő most a Varga-hajcseppekkel próbálkozik.(hajmosáshoz bánfi sampon + balzsam)
Én is csatlakozhatom a csodafodrász kereséshez? :D
Én olyat keresek,aki ránézésre megmondja milyen frizura állna jól nekem,és tökéletesen kivitelezi is.Mindezt derékig érő hajból,amiből annyi van,hogy 2 embernek is elég lenne :)
Átböngésztem minden fórumot, de arra nem találtam tippet, hogy ha valakinek nem ideális az alapanyaga, melyik fodrász tudna csodát csinálni. Régen jártam egy nagyon jóhoz, aki szuper módon meg tudta csinálni a hajam, de elköltözött Bp-ről.
Azóta keresek nagyon profi, kedves és fantáziadús fodrászt...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek akinek félhosszú haja van és kevés vékonyszálú sajnos annak jól állhatna a tépett vagy lépcsőzetes vágású haj?
- Tudtok jó hajpakolást vékonyszálú, töredezett hajra?
- Ha hátközépig érő vékonyszálú hajam van, mennyi idő alatt kéne derékig megnőnie?
- Ez normálisnak mondható vékonyszálú hajnál?
- Dús, vékonyszálú, festett és száraz hajra tudtok jó sampont?
- Brasil Cacau hajkezelés utáni tapasztalatok? (Erősen roncsolt vékonyszálú haj eseten)