Ágyban végezhető reggeli torna (beszélgetős fórum)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
ppji
jopiiú
úoúpúhúnőno
áűáű
pő
őő88úi
ö
8úú88úö6úp89őipp89öö98ööáb.
úúúiúoo
iúúiűjűö9999999999999999999
ipop
ip
o
fúouuúu
ői8ö
uőőiiúujop
pő
oőoőoőoooooooűjőuuuzzúpii
oőuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuúiöóöiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihuiiű
ú
úúúúppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppúúőűőúű
LLÚÚI
OOUZIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVFKFUUPGÓÓHÓÓUUÜÜÜUIÜÜÖÖZÜÜUÜÜIÓÓJÓÓIÜUJÓB
ŐPPHÓPO)))ÁN
ML
ŐP
J
N
Ű
ÚO)ÚÚÚPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPOIGŰJŰ
P
ŐŐ
HÁOŰPPOOOOOOOOOOOŐŐÚÚÚŐŐ
ÚÚ
Ű
Á
ÁÉÉÉŰÉŰÉP
PÚLÁ
?É
Mondom én :)))
Nehogy szívrohamot kapjatok :P
Még annyit a hozzászólásomhoz:
olvastam valahol, valami kutatást is végeztek, hogy a kapcsolatok többségében esténként van szex.
És azt is, hogy a reggeli szex jótékony hatással van egész napra, nemtől függetlenül.
Főként a borúlátó, enyhén - súlyos depiben szenvedőknek ajánlják, akiknek pl. teljesen át tudja formálni az egész napját.
És nem titok, a nők többsége szeret arra ébredni, hogy a párja cirógatja, de az sem lesz újdonság, hogy éppen én írom le azt:
a férfiak pedig még jobban szeretnek ébredni: erre-arra...
:)
Próbáltam ma reggel... :)
Kiegészítem a hozzászólást, de csak 18 éven felülieknek.
Ágyban végezhető reggeli torna:
Fordulj bal (más esetben jobb) oldalra. Húzd a fejedre a takarót, majd óvatosan közelíts, halkan csendben, aztán bújj egész közel, majd az ujjaiddal játszadozz a hátán.
Na jó meg is csókolhatod a hátát.
Aztán kicsit erősebben masszírozd, ne simogasd, mert lehet, hogy attól nem tér magához...
Ha pedig a jobb típusú férfiemberből van tutira rámozdul a dologra.
Nincs jobb egy reggeli szextornánál.
:)
Hányszor, de hányszor gondoltunk már arra, hogy gimnasztikával kezdjük a napot, de nem vitt rá bennünket a lélek! Visszahúzott a paplan melege, pedig milyen jól jött volna egy kis mozgás, hogy frissen, üdén indulhassunk neki az új nap kihívásainak!
(Ágy)melegen ajánlom a hozzám hasonló lustácskáknak az alább összegyűjtött, a jóga mozgásanyagából lopott gyakorlatsort. Miután ébrenlétünk tudatára ébredtünk, forduljunk hanyatt, ez a testhelyzet a legmegfelelőbb a mozgások kivitelezéséhez. De ekkor még a világért se mozduljunk meg, végzetes hiba lenne, hanem inkább…
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Tud valaki valós otthon végezhető, nem mlm munkát?
- Reggeli torna éhgyomorra, kinek van ezzel tapasztalata?
- Kedves Hoxások, tudna nekem valaki ajánlani jó kis zsírégető tornát? Ami otthon vagy szabadban végezhető.
- Régi iskolai torna, reggeli torna - emlékszik rá valaki?
- Csajok, ha reggel tornáztok akkor torna előtt vagy torna után reggeliztek? És miket?