Agyamra mehetett a "szerelem"? (beszélgetés)
Szerintem itt csak arról van szó, hogy fél a saját érzéseitől.:)
Az ember számára sokszor hihetetlen, hogy feltétel nélkül, és nagyon szeretik, de mindenkivel megtörténhet a TÜNDÉRMESE!:)
Ez igaz, csak az előző fórumon jól szétszedtétek!
Én nem Rád haragszom, csak egyre gyakoribb, hogy csoportosan mennek rá 1-1 emberre!
Neked is szép napot!
Senki nem bántott senkit.Leírtam a véleményem ennyi.
Nem hivtam se r..nak,se másnak csak annyit jegyeztem meg,hogy így már értem az előző fórum témát.További szép napot neked.
Van akinek a szerelem megy az agyára, van akinek pedig a rosszindulat!
Szerintem senkit nem szabad elítélni, nem szép dolog mások után kutakozni.
Mindenki kerülhet váratlan élethelyzetekbe, olyanokba, amire nem is gondolnánk, ezért nem szabad senkit bántani, nem tudhatod, hogy kinek mi játszódik le a lelkében.
A megcsalás témáról meg csak annyit, hogy mindennek oka van!!! ..és nem feltétlenül az, hogy az illető nő, egy világi rib.nc!!
Szóval tényleg ne bántsátok egymást!
A tesója vagyok, de nem fogok magyarázkodni. Főleg azért, mert nincs jobb/más dolgotok, mint másokat kivesézni, és begyűjteni, hogy X-től, Y-ig ki mit írt.
Írigykedem ám, hogy nincs dolgotok, és sajnálkozom, hogy ez a szórakozásotok.
Csilla
Szerintem ez csak fellángolás ami nála van....
Egy igazán mély szerelemre, mire önmaga ráébred az legalább és minimum 6-8 hónap.
Ilyenkor a legtöbb ember megijed:DD (én is)és menekülőre fogja a dolgot(jobb esetben):)
Szerintem azért a 4. hónap tájékán már nem lángolgat az ember. Mármint, hogy azért reálisan is tud már látni, főleg úgy, hogy nem tinilányról van szó.
Vagy rosszul gondolom?:)
Meg:DD
4 hónap kevés egy mély, igazi-valódi szerelemhez. Ez csak fellángolás-szerintem.
Negyedik hónapja vagyok együtt valakivel, akivel úgy érzem, hogy egyre jobban kötődünk egymáshoz, annak ellenére, hogy csak a hétvégéket tudjuk együtt tölteni.
Szeretek vele lenni, ilyenkor teljesen más ember vagyok, viszont azt még nem akarom kijelenteni, hogy fülig szerelmes vagyok belé, mert ebben még nem vagyok biztos. Igaz, már azt sem tudom, hogy milyen szerelmesnek lenni... 10 éve nem voltam:D
Úgy érzem, hogy minden tökéletes, viszont pár napja nem hagy békén egy érzés, egy gondolat.!
..hogy talán nem ilyen nő kellene Neki mint én. Valaki, akinek sokkal egyszerűbb az élete, aki talán nem ennyire érzékeny, (bár Ő is az)valaki, aki sokkal közelebb él hozzá mint én!
Nem tudom miért érzem ezt, hiszen szinte rajongásig szeret, fontos vagyok Neki, de egyfolytában ez jár a fejemben..
Megőrültem?!?!?!?!?
Csilla
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?