Agresszió (beszélgetés)
Teljesen egyetértek, ne érdekeljen, ki mit mond, legyen intézetben, ne3ki is jobb, mert úgysem lehetsz végig vele. Melletted pedig semmit nem tanul meg. Fájdalmas, de mindkettőtöknek csak ártasz, ha te akarod gondját viselni.
Sok erőt!:)))
Azt írod, nem tudod fejleszteni, mert félő hogy attól kiborul.
De akkor elvileg fejleszthető...
Megértem, hogy te odahaza egyedül nemigen mersz belevágni a dologba, hiszen végülis ez akár veszélyes is lehet a testi épségedre nézve. Szaksegítség kellene...
Ha otthon tartod őt, akkor nem kaphat fejlesztést, te meg nem kaphatsz az ő ellátásában, gondozásában szakszerű segítséget, - hát kinek jó ez?
Ideig-óráig tudod egyébként is csak fenntartani a mostani helyzetet, tényleg rámehet az egészséged és akkor lépéskényszerbe kerülsz, - másrészt egyszer, majdan, amúgyis eljönne az az idő, amikor a gyereked tenélküled egyedülmaradna...
El kellene válnod őtőle már most. Ez az ő érdeke is, - nade a tiéd is.
Az eddigiekben dícséretesen, hősiesen kitartottál, de ne feszítsd túl a húrt.
Döbbenetes mit kell átélned! Minden elismerésem a tied amiért van erőd ehhez a beteg gyermekhez. Én is csak egy bentlakásos intézményt tudnék javasolni. Egyébként előbb-utóbb a kényszer fog erre rávinni mert amkor rámegy az egészséged, nem fogod tudni őt ellátni. Jobb lenne ezt megelőzni és idegileg/lelkileg helyre jönni, mert ez a élet mérgező rád nézve. Esetleg ha mégis otthon akarod tartani, nem lehetne kérni az orvosát hogy jobban lenyugtathasd napközben? Bocsánat én nem értek hozz, csak a te védelmedben gondoltam erre.
Próbálj változtatni a helyzeten a javasoltak valamelyikével, mert ezt örökké nem tudod viselni.
Sajnállak nagyon, és kitartás kívánok!
Ha lehetséges, megértem, mit érzel. Alapjaiban hasonló helyzetben voltam (szintén autista gyermek), de szerencsére ő csak kicsinek volt agresszív.
Meg tudja értetni magát? Kommunikál? Érti, amit mondtok neki? Mi szokta feldühíteni, vagy mi okoz neki örömet?
A legnehezebb feladatot kaptad az élettől. Ez feldolgozhatatlan. Hős vagy. Tudom, ilyenkor nincs igazán kihez fordulni, egyedül maradsz a kétségeiddel, gondolataiddal. A Te életednek a fiad lett a főszereplője, ami érthető, de egyáltalán nem fair.
Élettársad dolgozik? Ő hogy viseli?