Agglegény kell maradjak, már nem léteznek természetes nők.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mivan azóta hé', ?
vannak-e részeredmények?
Anyám, látom a műhiszti az megy! 🙄🙄
Mondjuk ha arcon kívül máshol van tetkó, piercing, az tud dögös lenni. 😉😉
Én meg örülök, hogy nem vagyok szingli, különben csak a nyápic pasik maradnának, akik 2 mondatot nem bírnak kinyögni, vagy a csúnya és elhízott röfik, vagy amelyik nagymenőnek hiszi magát, csak a külső számít, és addig teper, míg le nem fektet, aztán már le is lép, keres mást.
Na tessék, ugye, hogy nem szép dolog az általánosítás? Hogy ne lennének még természetes nők?! Rendes férfiak is léteznek.
Szakadj le a netről, ismerkedj személyesen, vagy tényleg maradj agglegény!
A lényeg, hogy a saját szinteden, ízlésedben, stílusodban, érdeklődési körödben keresgélj, hacsak nem kizárólag a külsőre harapsz. Sokan azért hisztiznek, mert nem ”lehet övék” a 10/10-es álomnő, közben ő maguk meg nagy nullák, már boccs!
Tegnap nagy tömegben voltam, és kerestem olyan nőt, aki nem természetes.
Hála a mindenhatónak, nem találtam.
hello Tumbo!!
Na azért , nem kell tulzásokba esni.
Én magam se tetovált, se agyonsmikelt nem voltam sosem, fiatalon sem.
DE sokat változott a világ: pl tetszenek a leány unokáim, ízléses tetkoi és szolíd pírcingjei.
DE sosem a külső határozza meg az embert.
Kedves Fórumnyirtó UR-nak meg azt mondom.
Nyolc lány unokám van 15-25 között is , mind tanul, intelligens , szép és szingli.
Ugy hogy vannak "TERMÉSZTES SZÉP ÉS INTELLIGENS" lányok, csak jó helyen kell járni, hogy rájuk találj.
Megnevettettél..-))
adtam rá egy pirosat
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...