Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Áfonyalekvárt hogy csináljátok? fórum

Áfonyalekvárt hogy csináljátok? (tudásbázis kérdés)


2011. aug. 20. 09:49

ha van még valaki rajtam kívül, aki nem tudta :) az áfonyának nincs látható magja, valami picirke kell, hogy legyen, de ez a befőzésnél nem játszik.

A lekvár pedig szuper finom lett, simán ledaráltam a gyümölcscentrifugával pici cukor és kocsonyásító.

2011. júl. 24. 10:05

Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora a magja ? Olyasmi mint a meggyé vagy mint a málnáé vagy ribizlié?

Mennyire macerás a pucolása és eltevése ?

2011. júl. 24. 01:40
fagyasztóba is elteheted, akkor meguszod cukor nélkül
4. wydra21 (válaszként erre: 3. - 9b10f3d7ff)
2011. júl. 24. 01:16
Hú, milyen jó receptet ajánlottál! És ebből melyik a tied? :D
2011. júl. 24. 00:20
2011. júl. 24. 00:15
Ma a piacon nagyon szép áfonyát láttam, de még soha nem főztem be sem befőttnek sem lekvárnak. Ti hogyan csináljátok ? Van ennek magja, ki kell magozni ?
2011. júl. 24. 00:12
Áfonyalekvárt hogy csináljátok?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook