Adóbevallás javítása - Tud valaki segíteni? (beszélgetés)
Segítség! Még egy kérdés...
Elírtam valamit a bevallásban (nincs több papírom :S ), áthúzzam és javítsam (plusz aláírás) vagy szereznem kell új papírt? Gondolom hibajavítózni hivatalos iratban nem szabad.
Köszi a válaszokat!
Amilyen bénák vagyunk elküldtük a bevallás mindkét példányát, szóval nem tudom átmásolgatni. :S Na majd megpróbálkozom egyedül. :)
Ki kell töltened újra a bevallást, mintha most adnád be először és az értesítő levél hivatkozási számát be kell írnod a főlap tetején lévő erre a célra kijelölt rovatokba. Most képben előttem, hogy pontosan mi a neve,(bocsika!) de elég egyértelmű.
Közép tájon is vannak kockák a javításra vonatkozóan, de oda semmit nem kell beikszelni. Az csak arra az esetre érvényes, ha Te saját magad jössz rá a hibára és ezért javítasz. Tehát felszólítás esetén oda nem kell X-t tenni.
Kihagytuk "az összevont adóalapot csökkentő családi kedvezmény összege" sort, így levelet kaptunk, hogy javítanunk kell az adóbevallást.
Újra ki kell tölteni az egészet, vagy elég, ha a kapott lapon kitöltöm azt az egy sort, és azt küldöm vissza?
További ajánlott fórumok:
- Szja adóbevallásban tudna valaki segíteni?
- Önadózóktól szeretenék kérdezni, az idén küldtem az első adóbevallásomat...az alábbiakban tud valaki segíteni?
- Tud valaki segíteni a 08M30-as adóbevallás kitöltésében?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy tudom kinyomtatni máshol az interneten megcsinált adóbevallást, ha nincs otthon nyomtatóm?
- Részmunkaidős állás - adóbevallás kérdésben tud valaki segíteni?
- Valaki tudna segíteni, hogy mennyi időn belül érkezik meg a németországi adóbevallás határozata?