Az Acces Bars kezelést próbálta már valaki? (beszélgetés)
Esetleg kineziológus? Én eléggé szkeptikus voltam (túl pszichológuson, pszichiáteren, stb..) viszont ez végre használt. Ezt próbáltam, és működött.. Rengeteg módszert ötvözött, és bőven volt benne "pszichológia" is. Ami pozitív, hogy nem kell úgy megnyílni, mint a pszichológusnál, és nekem most erre volt szükségem.
Mondjuk, mint mindenhol a segítő szakmáknál, itt is az emberen van a fő hangsúly, az ő empátiáján, és hogy kialakul-e a bizalom. Kolléganőmnek a gyermeke pont a Te általad is említett panaszokkal járt (jár még időről időre) és neki is segített.
32 pontot érintenek a fejen, un. barokat és ez oldja a blokkokat illetve a karmát.
Meg van valami facimilátum vagy mi az meg rávezet , hogy jó úron jársz- e vagy valami ilyesmi. Kérdéseket tesznek fel és ezáltal van a rávezetés. Ennyit olvastam róla.
Sziasztok!
Személyes tapasztalatok érdekelnének. El fogadom a negatív véleményt, amennyiben próbáltad és nem jött be
Vizsga miatti stressz , vizsgákon való tudás visszaadására szeretnék módszert találni.
Pszichológushoz járok annyit ér kb. mint halottnak csók.
A vonzás törvényét se javasoljátok légyszíves , mert nálam nem működik.
Köszi előre is.
További ajánlott fórumok:
- Te hogy éled túl a fogorvosi kezelést?
- Más is szenved közel a 30-hoz erősen pattanásos arcbőrrel? Lézeres kezelést próbált már ki valaki rá?
- Hol végeznek Magyarországon neurofeedback kezelést?
- Próbálta már valaki az UltraTone kezelést? Vélemény?
- Ti próbáltátok már valamelyik kezelést? LPG, RF, Velashape...Tippek, infók, tapasztalatok...
- HIFU kozmetikai kezelést próbálta már valaki? Vélemények?