Abortusz... (beszélgetés)
Semmi kétségem.
Csakhogy ez ilyen formán illegális. A hatóságokat is be kell vonni.
Ez mire bizonyíték?
Aki öngyilkos lesz az meg lehet, az abortuszt választotta volna magzatként.
Nem nyílik meg a videó, de miről is van szó? Egy ember, akit el akartak vetetni, de megmaradt? És?
Gondolod, hogy bármire is emlékszik?
Nem tudom, hogy veszi be rengeteg ember ezt a sikolyhoz hasonló maszlagot, menekül, stb..... gyomorforgató az egész!!!!!
Van egy másik video,amin egy abortusztúlélő beszél. [link]
Na ez a kemény!
szerintem egy nagyon jó szakembert nem lehet csak úgy átvágni,arra azért elég sokat kellene tudjon az illetőnek.
Elég csak egy szemráncolás,vagy egy kicsi arcmimika,vagy más apró testbeszéd,és az rögtön elárulja az embert.
Nagyon sok gyakorlás szükséges ahhoz,hogy a testbeszédet tudatosan irányítani tudjuk.
ja és addig neki sem állhatnának gyerekcsináláshoz,amíg át nem mentek rajta.Ha megfelelnek akkor jöhetne a gyerek.
Talán ez lenne a leghumánosabb verzió!Így az abortusz is a negyedére csökkenne.
Áh... ahhoz el kéne vigyenek az ufók és teljes agymosást kellene, hogy végrehajtsanak rajtam, sőt.. még úgyse.....
Én pont ezért vagyok az abortusz mellett. Egyszerűen nem mindenkinek való gyerek és már így is sokkal többen szülnek, mint ahányan normálisan fel tudnák nevelni. A gyereknevelést is alkalmassági vizsgához kéne kötni...
Lehet, holnap úgy ébredsz, hogy "gyereket akaroooook!" Ki tudja...:)
Én se piszkállak.:)
További ajánlott fórumok:
- Elítélendő az a fiatal nő vagy asszony aki abortuszra megy?
- Volt-e abortuszod valaha?
- Ne az abortuszt válaszd...
- Hogyan zajlik az abortusz?
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Szerinted ki a felelős a sok abortusz miatt? És miért olyan tabu ez a a kérdés?