Ablakokat szeretnék cserélnii. Tudtok valami jól dolgozó, nem drága céget ajánlani? (tudásbázis)
Mester a talpán, nálam is cserélt: Vereczkei Benő, a száma: 20-9586147
Mond, hogy Emilia ajánlotta!
Ha a párom hazajön tudok mondani 1-2 tel.számot.
Ő is redőnyökkel,ablakokkal foglalkozott nemrég hagyta abba.
Elnézést. Előbb írtam, aztán néztem az adatlapod.
Sajnos így nem tudok segíteni. Pedig anyukámék tavasszal cseréltek ablakot és több helyről is kértek árajánlatot.
Csak az a baj, hogy 250 km a távolság köztünk.:(
De meglehet nézni az összes környéken levő barkács áruházat is! De nagyon odakell figyelni, mert sok a selejt!
Nálunk is éppen most aktuális a dolog, és rengeteg helyen jártunk. Néztük a műanyagot és a fát is, de végülis az előbbinél maradtunk mert olcsóbb is, és nem kell folyton festeni, nem vetemedik meg. Tehát praktikusabb. De persze ezt mindenki maga tudja!:)
nem drága :) ami viszonylag reális, olyan 150*150-es albak pl 40-45 körül :) már napok óta böngészem a netet, de nem találok jót, amugy végülis mindegy, csak valami tippet szeretnék, hogy aki már cserélt az kinél, és hogy mik a tapasztalatok, mert így látatlanba még nehezebb.
És Budapesten lenne aktuális :)
További ajánlott fórumok:
- Tudtok abban segíteni, hogy jelenleg nem dolgozom, ezért fizetem a 4950 Ft-ot magam után de a nyugdíjjárulékot hogy és mennyit kell fizetni?
- Eü dolgozók egyszeri kifizetése a chipsadóból, tudtok már valamit?
- Profi, szépen dolgozó sebészt tudtok ajánlani anyajegy kivágására Budapesten?
- Bankban dolgozók tudtok valamit arról, hogy kaptok most decemberben bónuszt?
- Tudtok ajánlani nekem Győrben szépen dolgozó, nem túl drága kozmetikust?
- Mc Kenzie gyógytorna módszerrel dolgozó gyógytornászt Gödöllő/Veresegyház körzetében tudtok ajánlani?