Abbahagytam az imádkozást, mert úgy éreztem, mintha a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Most komolyan: a segítség kérése ebben-abban bárkitől is nem azt jelenti, hogy az a másik csináljon meg helyettem mindent.
Azt jelenti, hogy én (te) csinálod a meló nagyját, és az a másik csak "besegít" annak a megvalósításába.
Ha bárki azt gondolja, elég ha csak imádkozik, és majd "valaki" helyette megcsinálja a munka dandárját, hát igen-igen téved. Tessék megfogni a meló végét, és majd az a "valaki", megmozdítja a kisujját (ha akarja!) és akkor helyére kerülnek a dolgok.
Mint amikor a muzsik a gazdagságért könyörög heteken, hónapokon át.
Leszól az Úr: legalább a lottószelvényt vedd meg!
Kár volt időt pocsékolni rá. Amég imádkoztál, az idő alatt talán meg is oldottad volna a feladatot.
Soha nem voltam vallásos, mégis egyik fontos vizsgám előtt kicsúszott a számon, hogy Istenem, csak sikerüljön. Utána gyorsan rájöttem, hogy ha nem tanulok, akkor engem az Isten sem fog átengedni a vizsgán. Tanultam, jól sikerült !
A hit nem minden embernek adatik meg.
Nagyot csalódhattál, sajnálom.
Haláluk után egy pap, meg egy buszsofőr a Mindenható élőtt áll. A papot a pokolba küldik, a sofőrt a menyországba.
A pap nem nyugszik bele, ezért megkérdezi az okát.
A Mindenható válaszol.
Miközben te prédikáltál a templomban, mindenki aludt.
Miközben ez a sofőr vezetett, mindenki imádkozott.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Folytatni ott ahol abbahagytuk?!
- Volt olyan akinek segített az imádkozás?
- 30+5 napos terhes vagyok. Biciklizés közeben úgy éreztem, mintha valami kifolyna belőlem. Ez lehet magzatvíz?
- Ha abbahagytam az első államilag támogatott okj-s képzést, akkor már nem jelentkezhetek egy másik államilag támogatott levelező képzésre?
- Létezik olyan Mp3 lejátszó, ami kikapcsolás után is ott folytatja, ahol abbahagytam?