Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A volt osztálytársam 17 éves korunk óta tartozik nekem... fórum

A volt osztálytársam 17 éves korunk óta tartozik nekem... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
55. Pulcsis (válaszként erre: 54. - Gunman)
jan. 28. 17:50
Fuss neki még1x 😂
54. Gunman (válaszként erre: 52. - Pulcsis)
jan. 28. 17:49
Az a baj,hogy egy idèten van.
53. f78a5227f0 (válaszként erre: 52. - Pulcsis)
jan. 28. 17:01
Az a felvételi a műsorba, hogy a tolóajtót húzni kell.
jan. 28. 16:27
Az a baj, hogy itt 1-esek olyan "Géniuszok", hogy az azonos című műsorban a bejárati ajtót se találnák meg, már ott elvéreznének 🤣🤣🤣
51. Evinene (válaszként erre: 25. - Pulcsis)
jan. 28. 15:52
Az a baj az itteni elirasokkal hogy nem lehet szerkeszteni modositani, mint Facen ott ha elbacom visszaolvasom, ha hibás módositom. Eleve mini ujjúakra van az okosteló billentyűje siman a nagy ujjaimmal elirom a szavakban a betűket. Erre kene rajönniük a gyartóknak nem mindenki egy szál bel és csonti es nem 15éves kis kezü diak aki ezen szocializálódott. Jah hogy angol a billentyű nekem a telón is Londonban ez van...
50. Gunman (válaszként erre: 48. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 27. 21:27
Ugyan, sok szerencsèt!
49. globus (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 27. 21:26

Jól értem, elméleti nyeremény? Még csak azt sem mondhatni, hogy batka?

Felejtsd el.

48. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 47. - Gunman)
jan. 27. 21:26
Köszönöm szépen
47. Gunman (válaszként erre: 46. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 27. 21:22
Valósítsd meg az àlmaidat ezt tiszta szívemből kívànom neked,remèlem szerencsèd lesz.👍
jan. 27. 21:18
Igen, ez igaz, tényleg többször belém kötöttek, volt amin meg is sértődtem, ami nagyon személyes volt, de azért a legtöbb dolgon nem sértődök meg, a valós kritikákat bírom. Sajnos nem telefonra mondom rá, úgyhogy könnyű elírni bármit. Amiért a kérdést kiírtam csupán visszajelzés szinten voltam kíváncsi a reakciókra. Amúgy meg az rengeteg pénz lenne, ami nagyon jól jönne az álmaimhoz, így is össze tudok spórolni annyit 1-2 évtized alatt ha semmit nem eszem, de azért mindig vannak helyzetek amikor kell pénz, kapcsolatok, kreativitás. Abból az egyik meg is lenne. De mindegy hülyeség volt akkor beleélnem magam. Amúgy is rég rossz ha a barátságot a pénz határozza meg. Ott van a zsugori meg a követelőző ha szigorúan nézzük.
jan. 27. 21:14
A témában kéne véleményt írni és nem mások véleményéről.
jan. 27. 20:59
A kedves fórumnyitó közben megvilágosodott a valós életkoráról, fantasztikus napzárás! 😂
43. Gunman
jan. 27. 20:57
Nem kell olvasni ès ennyi. Azt kèrtem, hogy kopj le rólam.
42. Gunman (válaszként erre: 42. - Archer84)
jan. 27. 20:48
Nem is volt kötelező hozzàszólnod. Leírtam a vèlemènyemet ès kèsz. Inkàbb tedd rendbe magad, szia.
41. Gunman (válaszként erre: 39. - Pulcsis)
jan. 27. 20:45

Kitett egy ilyen kèrdèst ès kèsz.

Neked ebben mi a hazugsàg? Mert akàr mèg igaz is lehet. Szerintem a kèrdező sem kèrte,hogy hozzàszólj. Tovàbb kell görgetni ès ennyi.

40. Regin_a (válaszként erre: 38. - Gunman)
jan. 27. 20:44

Szülei háttere mindegy, kártyanyeremány a téma

A lényeg, ebben nem értek egyet veled

Egész nap nyakkendő öltöny/dresszkód, hadd eresszenek le este

Érvelés a kulcsszó

jan. 27. 20:41
Az a baj, mindenki ide jár hazudni, de annyi eszük sincs, hogy egészében átlássák 🤣🤣🤣
38. Gunman (válaszként erre: 35. - Regin_a)
jan. 27. 20:38
Jó, de most ha kitesz valaki egy ilyen kèrdèst egyből bele kell àllni? Lehet igaz, lehet nem ki tudja de egyből bele kell menni? Azt meg nem lehet tudni milyen volt a szülei anyagi hàttere mert mèg akàr valós is lehet. Az a baj, hogy mindig minden ilyen kèrdèsnèl ezt a 2-3-4 unatkozó asszonyt làtom kötekedni. Jobb fül be bal fül ki ès tovàbb kell görgetni ilyen egyszerű.
jan. 27. 20:36
Hű, mennyit hibáztam! Sok lett az és. És?
36. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 33. - Gunman)
jan. 27. 20:33

Dehogynem lehet hibázni. Csak nem mindegy, hogy valaki elüt egy betűt, vagy rámondja a telefonra a szöveget, és a telefon rosszul "hall" és átírja a szöveget, és a fórumozó olvasatlanul elküldi a hozzászólását.

Úgy érzem, te találva érzed magad. Ja, hát igen, a haverod is. Hiszen ő is mondta...

35. Regin_a (válaszként erre: 33. - Gunman)
jan. 27. 20:33

nem lehet hibàzni mert a hàziasszonyok szèt fognak szedni."

Ez nem igy van. Természetesen létezik a cikizés, belekötés valamibe és hasonló. Ha valaki nem veszi a lapot és sértődik ahelyett hogy együtt röhögne apróságokon, magára vessen

34. Gunman (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 27. 20:27
A 25. ès a 26. hozzàszóló egy igazi "gèniusz" ahogy olvastam.
33. Gunman (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 27. 19:58

Itt ezen az oldalon az a baj,hogy nem lehet hibàzni mert a hàziasszonyok szèt fognak szedni.

Haverom is mondta amikor fent volt itt ès igaza is lett.Bàrmilyen kèrdèst teszel ki itt nem fognak segíteni csak a kötekedès megy semmi màs.

32. Amaunet (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 27. 19:43

Mennyi időt fektettél ennek a szövegnek a legépelésébe? Vagy másoltad valahonnan?

Mindegy hogy nevezed különóra vagy fejlesztés, rajtad nem segített - ha igaz.

31. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 27. 19:27

Gondolkodom a válaszomon.

Mit hazudjak neked, hogy elhidd?

30. Gunman (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 27. 19:23
De egyèbkènt ez akkor is rengeteg pènz.Bàr nemtudom milyen volt a szüleid anyagi hàttere akkoriban.
29. Gunman (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 27. 19:20

Èn elnèzem neked,semmi gond.

A 60-70 èves unatkozó hàziasszonyok mondjuk nem biztos de tegyèl ràjuk egy jó nagyot.🤣

28. globus (válaszként erre: 26. - Smaragdzöld 🐉)
jan. 27. 19:17
Állítólag elírta, csak az a baj, hogy véletlenül érvvel alá is támasztotta.
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Michelle.r)
jan. 27. 18:44
Bocs, elírás. Az 12 év akart lenni
26. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 25. - Pulcsis)
jan. 27. 18:34

Van itt egy olyan fórumozó, aki egyik napról a másikra 8 évet fiatalodott. Egyik nap még 42 évesnek mondta magát, másnap már csak 34 volt.

Én már semmin sem csodálkozom.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook