A volt osztálytársam 17 éves korunk óta tartozik nekem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Jól értem, elméleti nyeremény? Még csak azt sem mondhatni, hogy batka?
Felejtsd el.
Kitett egy ilyen kèrdèst ès kèsz.
Neked ebben mi a hazugsàg? Mert akàr mèg igaz is lehet. Szerintem a kèrdező sem kèrte,hogy hozzàszólj. Tovàbb kell görgetni ès ennyi.
Szülei háttere mindegy, kártyanyeremány a téma
A lényeg, ebben nem értek egyet veled
Egész nap nyakkendő öltöny/dresszkód, hadd eresszenek le este
Érvelés a kulcsszó
Dehogynem lehet hibázni. Csak nem mindegy, hogy valaki elüt egy betűt, vagy rámondja a telefonra a szöveget, és a telefon rosszul "hall" és átírja a szöveget, és a fórumozó olvasatlanul elküldi a hozzászólását.
Úgy érzem, te találva érzed magad. Ja, hát igen, a haverod is. Hiszen ő is mondta...
nem lehet hibàzni mert a hàziasszonyok szèt fognak szedni."
Ez nem igy van. Természetesen létezik a cikizés, belekötés valamibe és hasonló. Ha valaki nem veszi a lapot és sértődik ahelyett hogy együtt röhögne apróságokon, magára vessen
Itt ezen az oldalon az a baj,hogy nem lehet hibàzni mert a hàziasszonyok szèt fognak szedni.
Haverom is mondta amikor fent volt itt ès igaza is lett.Bàrmilyen kèrdèst teszel ki itt nem fognak segíteni csak a kötekedès megy semmi màs.
Mennyi időt fektettél ennek a szövegnek a legépelésébe? Vagy másoltad valahonnan?
Mindegy hogy nevezed különóra vagy fejlesztés, rajtad nem segített - ha igaz.
Gondolkodom a válaszomon.
Mit hazudjak neked, hogy elhidd?
Èn elnèzem neked,semmi gond.
A 60-70 èves unatkozó hàziasszonyok mondjuk nem biztos de tegyèl ràjuk egy jó nagyot.🤣
Van itt egy olyan fórumozó, aki egyik napról a másikra 8 évet fiatalodott. Egyik nap még 42 évesnek mondta magát, másnap már csak 34 volt.
Én már semmin sem csodálkozom.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire tudnád elfogadni, ha egykori osztálytársad, aki valaha fiú volt, lányként jelenne meg egy osztálytalálkozón?
- Menni vagy nem menni... osztálytalálkozó
- Szingliként szembesülni azzal, hogy a volt osztálytársak/barátnők házasodnak és szülnek.
- Egy nagyon arogáns egyetemi osztálytársaddal aki mindig szúrkál hogyan viselkednél?
- Bunkónak gondolhat vajon az osztálytársam?
- Van valaki, aki tartozik nekem, de erről nem készült papír. Tudnátok tippeket adni, hogy mit csináljak?