A világ legrosszabb anyukája (beszélgetés)
Nagyon aranyos cikk :) És tényleg átélhető! Az ébresztés részét én sem értem,főleg ha még utána a kávé következik amíg egyedül van. Sztem sem vagy rossz Anya. Bennem ilyen fel sem merült eddig,bár még csak 3 éves a lányom. Lehet majd kamaszkorban :)
Nagyon édes, ahogy leírsz egy napot a baba szemszögéből :). Majd, ha nagyobb lesz és változik a napirendje írhatnál még egy ilyet! Bárki örömmel olvasná.
Nagyon kedves írás! A gyerek szemszögéből láttatni a mindennapokat, apró részleteket, igazán különleges ötlet. Dehogy vagy te rossz anyuka.... :)
Nagyon aranyos a cikk, akár rólunk is írhattad volna. :) Én is mindig ezen agyalok "Vajon mi járhat a fejébe?" és most megadtad a válazt. :)
Én meg azt hittem,valami nagyon komoly cikk lesz.
Nagyon tetszik.Tényleg valahogy így láthatnak minket a gyerekeink.
Nagyon tetszett, írhatnál többet is...:)
sya.hát ez haláli jóra sikeredett.Itt szopiztatom kisfiam közben meg ugrál a kisteste ahogy kuncogok a cikkeden.néz rám érthetetlenül ő is mosolyog majd újra cicire kap majd álomba szenderült.kösy a vidám estét a nehéz napközben utám.Imádtam a cikked.
Igaán vicces, jól megírt történet ! Gratulálok , ügyes vagy ! :)
Annyira jó lett ez a cikk! :)
Nagyon tetszik, hogy a Pici szemszögéből van leírva. Akart, akaratlanul végig mosolyognom kellett az olvasása alatt! :)
Köszönöm ezt a hatalmas élményt! :)
Jó érzés töltött el a cikk olvasása közben!Ez nálam mostanság ritka érzés!:):)
Nagyon jó lett a cikk! :)
aki rossz anyuka az nem tud ilyen cikket írni, az tutti:)))))))))
Annyira aranyos cikk!
Gratulálok!
De aranyos :) tettszik,hogy a pici szemszögéből írtad :) :)
Igen, általában "utólag" derül ki, amikor a gyerek már felnőtt és visszatekint a gyermekkorára, mit kapott és hogyan és mire nevelték. Sokszor másként szeretnénk, mint ahogy volt, de mi magunknak is ott a lehetőség, hogy a saját gyerekeinket belátásunk szerint neveljük. És ha félünk is, nem tudunk másként tenni, mint ahogy szívünk és eszünk diktálja. Aztán vagy jó módszert követünk, vagy nem...
Hát igen, de lehet akkor már késő, szerintem sokan félnek ettől is!:)
Ez gyönyörű!Az emberben mindig ott a kétely, hogy jó anya e, hát ez megvígasztal!:)
Gratulálok a kis lurkóhoz! Nagyon jópofa a sztori, végig vigyorogtam az egészet. :-)
A kedvenc cikkeim egyike lett...
Ezt a kérdést az ember folyton felteszi magának az idők folyamán.... Nekem már 20 éves a fiam és mégis megfogalmazódik bennem a kérdés...
Nagyon jó lett! Gratulálok!
Szerintem igaza lehet. Mivel nem hagyjuk csak úgy nőni a gyereket mint a gazt :P, hanem foglalkozunk vele, néha talán túl sokat is, hisz nagyon nagyon szeretjük. És szerintem ez a jó anyuka ismérve. Ezek alapján akkor talán tényleg nem is vagyok annyira rossz. Sőt. Hiszen leírhatatlanul szeretem !!!
Miért érzi ugyanezt sok anyuka, köztük én is? A párom anyukája azt szokta mondani, hogy attól vagyok jó anyuka, hogy mindig elgondolkodok, hogy jó vagyok-e, jól csinálom-e...
Hááát nem tudom.
Ahogy azért nő a gyerek (az enyém lassan másfél éves), s gondolom egyre nagyobb a "rutin", kevesebbszer merül fel bennem ez az érzés, mint az elején. Biztos a kezdeti bizonytalanságból is fakad a dolog.
:)
Nagyon jó,és nagyon is igaz hiszen a picik szemszögéből már megint minden más.:)
Gratulálok
Nagyon nagyon tetszett! Jobbá tetted az estémet ezzel!
További ajánlott fórumok: