Mi életed legrosszabb élménye? (beszélgetés)
A legújabb legrosszabb amikor azt mondta a neurológus, hogy ez sclerosis multiplex.
Anyut tartani a végső pillanatban.
Az. Ha még egyszer kezdhetném, nem hagynám magam rádumálni senki ember fiának.
Szülés. Meg a legnagyobb tévedés is.
Volt néhány, de nem szoktam fellapozni az albumomat.
A perc amikor rájöttem ,hogy a férjemnek viszonya volt.
Ez űberelte még az édesapám halálhírét is.
Az életem legrosszabb élménye azt volt amikor elvesztettem 11 hetes babánkat :(:(
8 éves lehettem, mikor szenteste anyu odahúzta a fotelt az ablakhoz, és ki akart ugorni a negyedikről. :(
16 éves, mikor apu meghalt, pedig előtte 5 perccel köszöntem el tőle. :(
Aztán nem sokkal utána, egy szerdai napon, azt mondta anyu, holnap jön haza. Vártam, de nem jött. Ennek már 11 éve. A köztes időszak nehezebb volt mindennél. Nem volt könnyű egyedül felnőni. :((
Az életem legrosszabb élmény,amikor elhalt a kisbabám 18 hetesen és az orvosom összevart, mert szerinte minden rendben van, csak elővigyázatos. 3 nap múlva, teljesen erőtlen lettem, egész nap infúziósztak, de csak rosszabbul voltam.Majd teljesen nyugodtan leközölte, h hullamérgezést kaptam, és azon vannak, hogy jobban legyek, és meghalt a kisbabánk. Ott kiszállt belőlem minden életerő, nem érdekelt senki is semmi. A kórházi papíron természetesen nem a valós történet szerepelt, hanem tele volt hazugsággal. egy cseppnyi együttérzést nem láttam az orvosok, nővérek szemébe. És azóta se tudom magam rajta túl tenni, pedig vágyunk egy másik kisbabára, de félünk,hogy megint ez lesz és azt már nem élnénk túl, belehalnék a fájdalomba, mert egyszer voltam erős, és az összes erőmet arra szántam, h. túléljem a tragédiánkat, az álmainkat kiradírozzam! Más ember lettem! :(
Amikor megtudtam, hogy a barátnőm autóbalesetet szenvedett és nem élte túl... Egy éve történt, de még mindig nagyon fáj:(
Volt néhány :(
Talán nekem az volt a legrosszabb, mikor közölték velem, a baba meghalt (aznapra voltam kiírva) és megkellett szülnöm.
Lassan 19 éve történt, de szomorú, hogy még ma is történnek ilyen esetek :(
Nagyon sajnálom és részvétem a kisbabád miatt. Azt mondják: az idő a legjobb gyógyír. Bár nem hiszem, hogy a nagy lelki fájdalmakat el kellene felejteni. Talán a fájdalom enyhül. Szeretnél egy másik kis lelket? Tudod-e, hogy a gyermekek választanak minket? Ha egy picit vigasztal, a lélek nem hal meg. A te picidnek valamiért vissza kellett térni, és lehet, hogy a következő babádba fog élni. Tudsz beszélni arról, hogyan halhatott meg a baba orvosi ellenőzés mellett?
2009 augusztus 24,-én meghalt a kisbabám születése előtt. 36+6 hetes terhesen. El sem lehet mondani, hogy ez mennyire szörnyű érzés volt amikor mondta az orvos, hogy nincs szívhangja, pedig úgy mentem be a kórházba, hogy beindult a szülésem és hamarosan babázhatok én is.
Hála Istennek, hogy visszajöttél. Újjászületés és új lehetőség. Mi az, amit utána másképpen csináltál?
2004. május: autóbaleset...
Majdnem átköltöztem a túlvilágra, de szerencsére maradtam! MÉG DOLGOM VAN! :)
Őszinte részvétem szüleid halála miatt. Mikor mentek el? Még mindig nagy a fájdalom eltávozásuk miatt?
Nagyon sajnálom, hogy elment a cicád és papád is. Biztosan érzed még a jelenlétüket. Ilyenkor meg még fokozottabban itt vannak körülöttünk.
édesanyám és apukám halála én is meghaltam egy kicsit
Mikor édi kicsi cicám a kezeim közt halt meg..azota sem tudtam feldolgozni.. :(
És amikor tatám meghalt tavaly, vagyis 2008. dec 24 reggelén :(( rettenetes volt...
sose hittem volna, hogy valaki az én családomból meghalhat, pont Karácsony reggelén :((
Mi történt veled? Remélem azóta már sokkal jobban vagy. Jobbulást kívánok!
Nagyon sajnálom a Piciket és Téged is. Gondolom nagyon sokáig élt benned a fájdalom miattuk.Mit mondtak az orvosok, mi volt a baj? Azóta változott-e az életed? Lettek-e babáid?
Amikor kevesebb mint egy hónapja életveszélyes állapotban kórházba kerültem és 1.5 hétig nem lehetett tudni, hogy túlélem e.
mikor közöltél,hogy az ikrek meghaltak a pociman :(((
Kedves Lina!
Nagyon szomorú amit leírtál. De hidd el Édesanyád jó kezekbe került. Minden csakis és kizázólag Isten akarata. Te semmiről nem tehetsz. Ha te ott lettél volna ugyanez történik. Az életet Isten adta és Isten veszi el. De csak a fizikai test szűnik meg, a lélek tovább él. És Édesanyád lelke miatt is meg kell bocsátanod mindenkinek, el kell engedned Anyukád, hogy ő is megbékéljen. Így az ő lelkét is nyugtalanítod, pedig ODAÁT is megvan a feladata. Ha te békét lelsz ő is békét lel. Ápolónő vagy. Nagyon sok emberen segítesz. Tudod, hogy meg lehet találni a lelki békénket, és ez nagyon sokat számít egész életünkben.
Neked a Jóisten lehetőséget adott, hogy szép életed lehessen. Igenis kaptál segítő kezet. Ne arra gondolj ki nem segített, hanem arra, ki segít. Ki van melletted. A többi már nem számít. Ez a Te nagy leckéd, feladatod. Ismert fel mindig ki az aki igazán szeret, aki hisz benned. Nem szabad kihagynunk ezeket a lehetőségeket, mert ezek sem véletlenek és jól kell velük gazdálkodnunk, meg kell becsülnünk. Az angyalok szerintem senki nem bántanak. Ők mindig a szeretetet és a békét hírdetik. A földön ragadt szellemek tudnak csakis negatív dolgokat produkálni. De szerintem Anyukád senkinek sem tesz rosszat, hiszen Ő már tudja, hogy az ítélet csakis Isten kiváltsága.
További ajánlott fórumok: