A Világ kedvenc ételei közül, melyik az a könyv amelyik a csomagban érkezik meg 490 vagy 990 Ft-os áron? (Mesterkiadó) (tudásbázis)
Rid... kettô!
Ha küldenének mégis a lemondás ellenére csomagot, küldd vissza felbontás nélkül.
Szia!
Nekem az első csomagban a Grillezés mesterfokon és a Gyümölcsös desszertek jött + az ajándék serpenyő.
Az első csomag után küldtem nekik egy e-mailt, hogy nem kérek több csomagot.
Többször csináltam már így, első csomagot átvettem, kifizettem, és utána e-mailben lemondtam, sose volt még vele probléma, nem küldtek utána újabb adagokat.
Persze volt olyan kiadvány, amit gyűjteni kezdtem, mert tetszett.
Azt szoktuk mondani, hogy ami nincs meg ebben a dobozban az nem létezik.
Olyan sok szép receptoldal van, hogy ilyesmire felesleges pénzt költeni
természetesen mindenki azt rendel amit akar
Azért hiányzik, hogy a többire fizess elô!
Ez így van megszerkesztve!
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy a legelső csomagba amit kiküld a Mester kiadó a Világ kedvenc ételei közül, melyik az a könyv amelyik a csomagban érkezik meg 490 vagy 990 Ft-os áron? Könnyű nyári fogások, Legjobb torta fogások, vagy a gyümölcsös desszertek?? Köszi a választ.
Az a gondom amúgy, hogy nem kaptam meg a további kártyákat tőlük, csak az első csomagot amit a postás hozott ki személyesen. A többit lehet kilopták a postaládámból...?!
Tapadnak, mint a pióca!
Alig tudtam megszabadulni tôlük!
További ajánlott fórumok:
- Utánvétes csomagban semmi sem volt. Mit tehetek?
- Mi a kedvenc ételed, és melyik az, amelyiket ki nem állhatod? :)
- Több ruhát hogy érdemes feladni a postán, milyen csomagban, hogy olcsó is legyen a feladás?
- Hol tudok rendelni olyat, ahol havonta küldenek mesekönyvet+ajándékot csomagban?
- A Telenornál van lehetőség kártyás csomagban részletfizetéssel telefont vásárolni?
- Van még a Telekomnál túlszámlázási díj, ha elhasználódott a csomagban foglalt adatmennyiség?