egyébként az oldalukon ha megnézed a net tarifákat, ott mindnél le is van ez írva.
lecsökkentik a sebességed, ami annyit jelent, hogy a szöveges tartalmak gyorsan lejönnek, de a képeket elfelejtheted (pl facebook-on, vagy pl instagram felejtős... nyilván a videók is)
Sziasztok .Nem vagyok jártas a témában ,nem is volt még előfizetésem . Édesanyám platinakártyás és ő intézett társkártyát ,így az ő régi száma lett az enyém ,neki pedig új ,ahová minden hálózatba ingyen beszélhet .Nem is ez a lényeg . Nekem azt mondta ,hogy az én havidíjjam 5000/hó és korlátlan a net .Namármost ezen felbátorodva neteztem és jött sms ,hogy elfogyott a csomagban foglalt adatmennyiség .Anyám azt mondta ne foglalkozzak vele ,csak lelassítják a netet hófordulóig . Viszont nem vagyok nyugodt . Lekérdeztem és az ő csomagja (vagyis már az enyém ) amit évek óta használ médiamánia s .Utánaolvastam és arra jutottam ,hogy ez manapság már mozaik néven fut .Viszont régebben a médiánál állítólag volt túlszámlázási díj ,a mozaiknál pedig nincs . Most mire számíthatok ? Bátran neteztem ... Egy régebbi ,2 éves iromány szerint a médimániánál a túlfizetés 0,15 /10kb .Most várhatom a jóval több számlát ,vagy pedig tényleg megszűnt a túlszámlázási díj és csak lassítás van ?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.