A vércukor szintet mivel tudnám lehúzni ha még gyógyszer nincs?Valaki mondta hogy savanyúkáposzta levével van még esetleg valami? (tudásbázis)
Sziasztok!
A mult évben a férjemnek is felszaladt a cukra 16,3 -ra!Az összes jel mutatkozott nála.Minden baja volt .Mikor ezt kiderítettük,hogy a cukorral lett a baj,elkezdett diétázni és vettünk nagyon jó fajta vitaminokat.Ugy fél év eltelt ,mire visszaállt neki a normális szintre.Igaz,hogy egy kicsit veszélyes volt ez a manöver,de megoldottuk orvos és gyógyszer nélkül!
Szia!
Aranyos,hogy kiírtad ezt az adatot,de:
1.éhgyomrinak borzalmas
2.étkezés utáninak tökéletes.
Melyik volt?:)
Sziasztok!
Nagyon érdekeseket írtatok.
Barátnőmnek most mértek 7,8-as értéket, ez már sok amúgy?
(Nagyon nem akarna gyógyszert szedni, ezért meg is mutatom neki, amiket írtatok.)
Csicsóka....és még finom is.
Amúgy meg menj orvoshoz és állíttasd be a vércukrodat, mert ez nem játék!!!
Igen.Megosztott még a hozzáállás.Ahol én lakom,ott azt a terjedőben levő nézetet követik,hogy minél előbb,annál jobb,ha lehet nem megvárni a 3.fázist a gyógyszerezésben.
Egy kínai tanulmány szerint a korán elkezdett inzulinadás fél éven keresztül(friss 2-es diabosoknál nézték)tizenx évre kitolta a diabetest!!!Gyakorlatilag ezeknél az embereknél visszafejlődött a már kialakult diabetes.De ez ugye még az abszolút kezdeti fázist jelenti,amikor még met+diéta elég.Na,ők kaptak inzulint fél évig és ennyi időn át(kb.14év) csak diéta és mozgás normoglikémiához elég volt!
Persze...a legújabb hírekben laparoszkoppal a hasüregbe helyezett sertés bétasejtekhez(kapszulák védték) pár hét alatt ereket fejlesztett a szervezet és megindult az inzulitermelés.Na,ez csak érdekesség.A tablettás inzulin meg már a klinikai vizsgálatok stádiumáig jutott...:DDD
remélem érti :)
sajnos sokan esnek abba a hibába, hogy ezeket a szereket, teákat, akármiket szedve, elhagyják a gyógyikat :(
pedig ezek együtt tesznek jót, legyen bármilyen betegség.
Ha nagyon magas a cukorszintje, érdemes egy kivizsgálásnak nekimenni, az Ő érdeke.
Nem minden esetben adnak azonnal inzulint, azért próbálkoznak mással is elsőre :)
Ok.Akkor akié a topik,most már tutira érti is,hogyan érted.
Sajnos a legtöbbször,akik csodateákkal jönnek diabetest gyógyítani,váltig olyanokat mondanak,hogy el lehet hagyni az inzulint és hasonlók.Mondhatni ez az általános.Örülök,hogyha nem ezt a tábort képviselitek.
Kettőt tippelek,ami normális esetben várna a hölgyre.
1.kórház 1hét inzulin,utána gyógyszeresen elég egy időre.Ez esetben vannak módik,amik kiegészítésnek nagyon jók.
2.kórház és véges végig inzulin.Meg egy-két módi szintén és esetleg.
Egy biztos:ez a szint már nem körzetis kompetenciája.Nem is ért hozzá.Ha szakvizsgája lenne,maga küldené kórházba beállításra...
nem azt mondjuk itt Enissával, hogy CSAK a tea és semmi más,
csak annyit, hogy hatásos, már az is nagyon jó, ha nem kell akkora adagban akár gyógyszert, akár inzulint kapni.
Orvos , jobban mondva , hozzáértő orvos nélkül nem szabad semmibe kezdeni, a diéta addig sem árt.
A férjem és a keresztfiam is diabeteses, tudom mit beszélek.
Emellett eü-ben dolgozom, és nálunk is hallottunk erről a teáról, használják sokan a gyógyszereik mellé, és van akinél hatásos, van akinél nem.
A kaporról én is hallozttam, hogy vércukor csökkentő és a málnalévőlről is.
A fórimindítónak javasolnám, hogy minél előbb menjen orvohoz, mert ez már magas cukorszint diéta mellett meg főleg.
Minden gyógyszer és egyéb dolog mindenkinek másképpen hat, különben elég lenne a világban pár szem tabletta és mindenki meggyógyulna :)
de nem így van :(
egyik embernek jó a tea, hat, issza és ez nagyon jó,
a másiknak semmi nem hat, sajnos :(
Én nem mondom Neked, hogy ne. Nekem és sok ismerősömnek használt.
Neked és másnak szívejoga, hogy ne használja. :)
Anyukám bekómált, és ne is tért többet magához.
Ez nem vicc. Hülye volt a körzeti orvos, de állítólag nem hibázott senki.
Keress új orvost!!!! Azonnal!!!!
Hát,újra csak nem.:)
Bocs...de témában vagyok.:)
A nagymamám gyermekláncfű teát ivott,amikor inzulinra akarták beállitani,végül elég lett neki a gyógyszer.
De először orvos,aztán kisérletezz.A magas vércukorszint nagyon alattomos dolgokat tud véghezvinnia szervezetedben.Tönkreteszi a hajszálereket a szemben,meg is lehet tőle vakulni.Nehezen gyógyuló sebek,aminek a vége akár amputáció is lehet.Ne itt érdeklődj,hanem menj dokihoz mihamarabb!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Pajzsmirigy alulműködés esetén, szülés után, rögtön vissza kell állítani a gyógyszerszintet a terhesség előttire?