A vén diófa meséi (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A vén diófa meséi
Ez nagyon szomorú!
Sokan azt hiszik, hogy egy ilyen kiadvány elkészítése semmibe nem kerül, pedig rengeteg idő kell egy jó könyv megírásához (amit a családtól kell elvenni, hiszen valamikor pénzt is kell keresni), és ha hozzávesszük, hogy ma nincs kiadó, amelyiknek elég csak leadni a kéziratot, és utána ölbe tett kézzel várhatod a kész könyvet és a honoráriumot... Én pontosan tudom, mennyi pénzedbe és utána járásodba került, míg ez a szép kötet megjelenhetett.
Nem ártana, ha az illető kicsit magába nézne, és elgondolkodna rajta, ő áldozna-e az álmai beteljesülésére annyit, amennyit te áldoztál.
A téli szünet alatt végre volt annyi időm, hogy elolvassam. Nagyon kritikusan, pedagógusszemmel.
A történetek nagyon életszerűek, ezáltal átélhetőek, ugyanakkor képesek elvarázsolni is. Felnőttként is nagyon élveztem.
Szia, Moon :-))
Küldtem üzit, privátban!
Üdv.: Alie
Szia!
Érdekelne a könyv,már a leírás is kíváncsivá tett :-) !
Esetleg privátban érdeklődhetek az áráról és szállítási megoldásokról?
Üdv:moonlight
Sziasztok!
A könyv nagyon jó,ajánlom mindenkinek.Felnőtt létemre bevallom én is elolvastam, és nagyon tetszett. Nem színes, nincsenek benne színes képek,inkább a mondanivaló fog meg
Sziasztok!
Nagyon szimpatikus a könyv a leírás szerint. Kérdésem: Vannak-e benne képek? Hol lehet kapni, esetleg interneten rendelni? Mennyibe kerül?
Ugrás a teljes írásra: A vén diófa meséi
További ajánlott fórumok:
- 80-as évek termékei, meséi stb., amik már eltűntek! Emlékszik valaki?
- Dühös vagyok, mert a szomszéd átdobálta a mi diófánkról...
- A diófa árnyékolta ablakpárkányon (virágládában) milyen virág marad meg?
- 5-6 éves (fiú) gyerekednek mik a kedvenc meséi?
- Szeretnék diófát, és szelídgesztenyét űltetni, de nem tudom hogyan!Aki tudja segítsen!
- Mit lehet kezdeni az ősszel bezsákolt, vizes diófalvéllel?