A túlsúly vagy súlytöbblet, mint egészségügyi probléma (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A túlsúly vagy súlytöbblet, mint egészségügyi probléma
Sziasztok! Létezik egy nagyon jó testsúlycsökkentő tea, Tianshi teakeverék (slimming tea) a neve. Amellett, hogy komoly zsírégető, méregtelenít is. Elsősorban a mályat, a vérereket és a beleket tisztítja meg. Két hete használom és nagyon jó a közérzetem tőle. Úgy érzem több az energiám, könnyebben és gyorsabban mozgok. Na meg 4 kg mínusz… :) Mindenkinek csak ajánlani tudom. :) A teát megtalálod itt: [link]
Üdv. Mindenkinek!
Bocsi!
Felhasználás nélkül távozik.
Az olyan B vitaminok, amik ételben vannak, felszívódnak a gyomorban, mert ezk természetes ételek. Talán csak a B12 nem szívódik fel teljesen, ha a gyomorból hiányzik az intrinzik nevű faktor. És ez a sok egészségtelen ételtől nagyon gyakran előfordúl. Ilyenkor a bevitt B12 vitamin 25 %-át hasznosítja csak szervezetünk.
A B vitamin tabletták mesterségesen előállított szintetitus "vitaminok", amit szervezetünk rem képes hasznosítani. Felhasználás nélkül távozok.
Egyetlen vitamin sem szívódik fel gyomorban, mert az nem arra való.
Természetesen szintetikus anyag a tabletta, de ha valaki kevés vitamint tud magához venni valamilyen okokból én nem beszélném le a tablettáról.
A spricc ez melyik B vitamint takarja? És az nem szintetikus?
Teljesen így van szerintem is!
De engem nagyon zavar, hogyha bemegyek egy boltba, szinte csak ilyen élelmiszerek tűnnek a szemembe, ami egészséges, azt keresni kell. Sőt, nem is mindig találom. A tévében mit reklámoznak állandóan, nem kell részletezni, és ami a szörnyű, azt vésik az ember elméjébe, hogy vegyük, mert milyen jó és egészséges.
Ugrás a teljes írásra: A túlsúly vagy súlytöbblet, mint egészségügyi probléma
További ajánlott fórumok:
- Túlsúly vagy csak étkezési probléma?
- Éjjeli felébredés milyen egészségügyi problémára utal (hajnali fél 4-kor)?
- 16 éves fiam egészségügyi problémája miatt nem tudja elkezdeni a 10. osztályt, ilyen esetben lehet halasztást kérni?
- Akinek a mellük természetesen nagy, és ez egészségügyi problémát okoz náluk
- Annyi egészségügyi problémám van, hogy meddőnek vagyok...
- Megérné levelező tagozatra váltani egyetemen? Egészségügyi probléma miatt?